You Were Never Really Here

Joe (Joaquin Phoenix) is een gekwelde oorlogsveteraan met een duister verleden. Tegenwoordig redt hij vrouwen uit de mensenhandel en seksindustrie. Wanneer hij de opdracht krijgt om de dochter van de staatssenator te bevrijden uit een bordeel in Manhattan, loopt alles uit de hand. Er volgt storm van geweld en wordt Joe het slachtoffer van corruptie.

Release: 4 januari 2018

Three Billboards Outside

Maanden nadat de dochter van Mildred Hayes vermoord is, is er nog steeds geen vordering in het onderzoek. Mildred wilt de aandacht trekken en schildert drie billboards met duidelijke boodschappen aan de sherrif van de stad. Als hulpsherrif Dixon bij de zaak betrokken raakt, loopt de strijd tussen Mildred en de wethandhavers van het dorpje uit de hand.

Release: 11 januari 2018

 

Father Figures

Kyle (Owen Wilson) en Peter (Ed Helms) zijn de twee delen van een twee-eiige tweeling. Ze dachten dat hun vader al langere tijd overleden was, maar niets blijkt minder waar. Echter is er één probleem: ze hebben geen idee wie de vader is. In de zoektocht naar hun echte vader ontmoeten Kyle en Peter de ‘kanshebbers’, welke – op z’n zachts gezegd – allemaal zeer opvallende persoonlijkheden hebben.

Release: 18 januari 2018

 

Darkest Hour

In deze intense film word je meegenomen in het leven van Winston Churchill. Al snel na zijn aanstelling als premier van Groot-Brittannië staat hij voor een enorme missie: een vredesverslag afsluiten met Nazi-Duitsland of vechten voor de idealen en vrijheid van zijn eigen land. Als Nazi-Duitsland zijn gebied vergroot in Europa, probeert Churchill de loop van de wereldgeschiedenis te veranderen.

Release: 18 januari 2018

 

12 Strong

Deze brute oorlogsfilm neemt je mee in een waargebeurd verhaal van een Speceal Forces-team in Afghanistan. Zij zijn de eerste die terugvechten na de aanslang op 9/11. Samen met de Noordelijke Alliantie proberen ze de Taliban te bestrijden en heelhuids door deze missie te komen.

Release: 25 januari 2018