Bad Times At The El Royale

El Royale is de naam van het kleurrijke hotel waar deze film zich afspeelt, welke zich bevindt op de grens van de Amerikaanse staten Californië en Nevada. Zeven vreemdelingen komen hier bijeen en dragen allen een eigen geheim. Tijdens een noodlottige nacht krijgen zij allen de kans om van hun zondes af te komen voordat alles naar de hel gaat. Met een indrukwekkende cast – bestaande uit onder andere Jon Hamm, Cynthia Erivo, Jeff Bridges, Nick Offerman, Cailee Spaeny, Dakota Johnson en Chris Hemsworth – belooft deze film een ware knaller te worden.

Release: 11 oktober 2018

 

Venom

Venom is de tegenhanger van Spider-man. Hij is de vijand van Spider-man en is een Symbiose tussen een mens en een buitenaardse levensvorm. Hardy vertolkt in deze film het hoofdpersonage Eddie Brock. De trailer is donker, mysterieus en sluimerig. Het verhaal wordt niet duidelijk geschetst in de trailer maar je krijgt er al een gevoel bij alsof er op elk moment wat kan gebeuren. Problemen, achtervolgingen en explosies volgen elkaar in rap tempo op. Komt dat door de demonen waar Eddie aan vastzit? Een meeslepende trailer die je interesse wekt maar nog niet onthult waar de film precies over gaat. Het is in ieder geval geen zoetsappig verhaal maar juist één waardoor je geïntrigeerd raakt.

Release: 4 oktober 2018

 

First Man

De missie met de naam Apollo 11 was er één met vele knelpunten. De film First Man, met niemand minder dan Ryan Gosling in de hoofdrol en regisseur Damien Chazelle aan het roer, gaat in op het intense verhaal van de man die de eerste stap op de maan zette. Je wordt niet alleen meegenomen in de carrière van deze wereldbekende man, maar je krijgt ook een beter beeld van zijn privé leven.

Release: 11 oktober 2018

 

Can You Ever Forgive Me?

Can You Ever Forgive Me? vertelt het waargebeurde verhaal van de best verkopende celebrity-biografe Lee Israel. Tussen de jaren ’60 en ’80 schreef zij artikelen voor diverse magazines en mocht ze autobiografieën schrijven en samenstellen van actrice Tallulah Bankhead, actrice Katharine Hepburn en journaliste Dorothy Kilgallen. Toen haar werk niet meer gepubliceerd werd, begon alcoholisme de overhand te nemen. Om haar financiële positie te verbeteren begon ze brieven van overleden schrijvers en acteurs te vervalsen.

Release: 19 oktober 2018 (in de VS).

 

The Old Man And The Gun

In deze toffe film speelt Robert Redfort één van de meest beruchte dieven van de Verenigde Staten: Forrest Tucker. Hij ontsnapte op 70-jarige leeftijd uit de San Quentin gevangenis en pleegde vervolgens een reeks bankovervallen die de autoriteiten steeds verwarder achterlieten maar het Amerikaanse publiek juist amuseerden. Forrest wordt opgejaagd door politieagent John Hunt (Casey Affleck), die langzamerhand steeds meer waardering krijgt voor de toewijding van de crimineel.

Release: 8 november 2018

 

Onlangsverscheen de trailer van de film Green Book, welke heel veel goeds belooft.