Wie is Femke Brinxma?

Deze prachtige dame heeft een plek weten te veroveren in de lijst van de mooiste vrouwen van Nederland. Zo staat ze op nummer 109 in de FHM500. Verbaast ons helemaal niks! In het dagelijks leven staat Femke Brinxma voor de camera en is ze ambassadeur van Рja je raadt het wellicht al РHunkem̦ller. Ze komt uit de Achterhoek en beschrijft zichzelf als een echt paardenmeisje. Brinxma ontmoette haar vriend Rody de Boer via de app TikTok. Hij stuurde haar namelijk een berichtje nadat zij een grappige video had geplaatst op het social media platform. Dit pakte goed uit en nu zijn de twee een koppel.

Het leven van een voetbalvrouw is vooral verzorgen, vindt de Achterhoekse. Ze kookt en maakt schoon. Dit doet ze niet per se omdat hij energie moet besparen, maar meer omdat ze wilt dat hij zich fijn voelt als hij thuiskomt.

Ze vindt het soms wel lastig dat haar vriend een voetballer is, want ze zegt ook dat ze niet snel weer voor een voetballer kiest. Het is maar een aparte wereld. Maar mocht Rody toch een transfer gaan maken, dan zou Femke het heerlijk vinden als hij naar Barcelona vertrekt. Maar dan is er nog wel wat werk aan de winkel voor de doelman van de Limburgse voetbalclub.

Hieronder een aantal foto’s van Femke Brinxma op Instagram: