Femke Bol haar nieuwe onderdak in Heelsum

Femke Bol haar nieuwe thuis, gelegen in een van de meest begeerde straten van Heelsum, heeft haar hart gestolen. Hoewel de vraagprijs voor de woning op € 579.000 lag, heeft Femke € 615.000 neergeteld om het haar eigen te maken. Een bewuste keuze van deze topsporter, die dus € 36.000 meer bood dan wat er werd gevraagd.

Wat deze aankoop nog indrukwekkender maakt, is dat Femke € 215.000 uit eigen middelen heeft betaald, naast het vestigen van een hypotheek van € 400.000. Dit geeft haar een stevige basis voor deze prachtige investering in haar toekomst.

De woning zelf is een waar pareltje, met een royale woonoppervlakte van 166 vierkante meter verdeeld over drie woonlagen plus een kelder. Binnenin bevinden zich in totaal zes kamers, inclusief vier slaapkamers, een badkamer en een tuinkamer die uitkomt op de zijtuin. De keuken is een meesterwerk op zich, uitgerust met luxe inbouwapparatuur en een stijlvol kookeiland.

Huis-Femke-Bol-8

Huis-Femke-Bol-13

Het huis is niet alleen mooi van binnen, maar biedt ook comfort en duurzaamheid. Met vloerverwarming en 21 zonnepanelen is het niet alleen een droomhuis, maar ook een milieubewuste keuze.

Femke Bol geniet hier van haar rust tussen al het trainen

Wat betreft locatie kan het niet beter: de woning ligt dicht bij de prachtige bossen van landgoed Quadenoord, het Renkumse Beekdal en de uiterwaarden van de Nederrijn. Een ideale omgeving voor sportieve zielen zoals Femke en Ben. Bekijk hieronder meer foto’s van de woning:

Huis-Femke-Bol-22

Huis-Femke-Bol-29

Huis-Femke-Bol-35