1. Het met een vreemde persoon doen

Het klinkt misschien raar, maar de realiteit is dat veel vrouwen stiekem weleens verlangen naar het idee van een eenmalig avontuurtje, zonder dat ze daarna te maken krijgen met verantwoordelijkheid als het eenmaal voorbij is. Het houdt in dat je geen geschiedenis en geen toekomst samen hebt, en dat kan voor veel vrouwen heel bevrijdend voelen. Op zo’n moment hebben ze het gevoel dat ze alles kunnen doen en dat er van alles met hen gedaan kan worden zonder het schuldgevoel dat vaak komt als je diegene daarna weer ziet. Alle zorgen over wat andere mensen van die persoon zullen gaan denken, zijn hiermee in een klap weg. Je weet namelijk dat je die persoon waarschijnlijk nooit meer ziet.

2. Een avontuurtje met een andere vrouw

Dit is een fantasie die op de bucketlist van veel vrouwen staat. Sommige vrouwen gaan hier zelfs nog een stap verder in en stellen zich dan voor dat hun partner ook meedoet of toekijkt.

3. Gedomineerd worden

Voor veel vrouwen staat deze fantasie hoog op het lijstje. Kijk maar eens naar boeken als 50 Shades of Grey. Vrouwen kopen deze boeken, kijken naar dit soort films en vervolgen daarna het verhaal in hun hoofd.

4. Het bed delen met een jongere man

Het bed delen met een jongere man en die misschien niet de ervaring heeft die de vrouw zelf heeft, is precies wat deze fantasie zo bijzonder maakt voor velen. Er gaan veel verhalen rond over jongere vrouwen die met oudere mannen omgaan, maar er zijn ook genoeg fantasieën van oudere vrouwen die juist een jongere man willen. Ze vinden het idee dat ze hem dan wat dingen bij kan leren op dit gebied dan ook erg spannend.

5. In het openbaar

De spanning van het mogelijk betrapt worden is iets wat deze fantasie voor veel vrouwen spannend maakt, vooral voor de adrenalinejunkies die wel van wat uitdaging en spanning houden.

6. Het met de man van haar beste vriendin doen

Juist omdat dit iets is wat eigenlijk echt niet mag en kan, zijn er vrouwen die hierom dus juist hierover gaan fantaseren. Juist omdat het verboden gebied is. Dit kan de man van haar beste vriendin zijn, maar ook de broer van haar eigen man of de bezorger die haar net een pakketje heeft gebracht. Let wel op: dit gaat over fantaseren. Dat houdt dus zeker niet in dat ze dit echt willen doen.

7. Swingen

Voor sommige vrouwen is het een fantasie om het te doen op feestjes waar iedereen om hen heen het ook met elkaar doet. Vaak blijft dit bij een fantasie alleen, terwijl er ook vrouwen zijn die uiteindelijk daadwerkelijk met hun partner naar dit soort clubs gaan.