Wie is Fajah Lourens?

Fajah Lourens is een veelzijdige Nederlandse beroemdheid. Ze brak door als actrice in “Goede Tijden, Slechte Tijden” en maakte later naam als dj en fitnessgoeroe. Haar indrukwekkende carrière bracht haar genoeg om te investeren in luxe, waaronder haar schitterende villa in Purmerland. Deze villa stond lange tijd op Funda te koop voor een flinke som geld, maar ondanks het aantrekkelijke aanbod wist ze geen koper te vinden. Nu heeft ze de besloten het geheel te huur te zetten voor € 15.000 per maand.

 

Wat biedt deze villa op Funda in Purmerland?

Voor € 15.000 per maand krijg je toegang tot een exclusieve villa met een woonoppervlakte van zo’n 730 vierkante meter. Het huis heeft veertien kamers, waaronder zeven slaapkamers en zeven badkamers, verspreid over vier woonlagen en een kelder. De begane grond bevat een gezellige woonkeuken met alle moderne inbouwapparatuur, een ruime woonkamer met zithoek en open haard, en een glazen atrium dat het hoofdgebouw verbindt met het achterhuis. In het achterhuis vind je een indoor gym met bar.

Daarnaast biedt de villa een aparte woonstudio met eigen keuken, ideaal voor een au pair. Buiten kun je genieten van een verwarmd zwembad en voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. De villa ligt in Purmerland, omringd door natuur en met een prachtig uitzicht over het beschermde natuurgebied ‘Ilperveld’ en de Purmerlander polder.

Woonkamer Fajah Lourens

Toekomstplannen van Fajah Lourens

Fajah Lourens heeft ambitieuze toekomstplannen en wil uiteindelijk terugkeren naar Amsterdam. Voor nu wil ze drie weken per maand in Spanje doorbrengen en slechts één week per maand in Nederland verblijven. Klinkt als een lekker plan. Door haar villa te huur aan te bieden, kan ze financieel wat lucht krijgen en tegelijkertijd genieten van haar tijd in Spanje.

Bekijk hieronder meer foto’s van de woning of neem een kijkje op de website van Bekendeburen:

Keuken villa PurmerlandBadkamer woonboerderijDoorgang woonstudio