De samenwerking

Speciaal voor de lancering van het nieuwe album van Faberyayo en Abel hebben zij de handen ineen geslagen met Sonos. Om een bijzondere experience tot leven te brengen hebben ze samen Sonos Home Amsterdam overgenomen. Met de experience word je visueel meegenomen in de wereld van Faberyayo en Abel alsof ze in je eigen huis zijn. En niet te vergeten de nieuwe Sonos Beam, een slimme soundbar met hoge kwaliteit geluid. Waardoor je je waant in de videoclip van de eerste single: ‘Online Shoppen’.

Gadgets mannen MAN MAN

Comfy Season

Comfy Season is de titel en het thema van het nieuwe album dat Faberyayo samen met Abel heeft opgenomen. Ze willen met dit album laten zien dat er genoeg leuke dingen te doen zijn thuis terwijl het weer buiten shit is. Dit doen ze in de volle Faberyayo- en Abel-stijl; grappig, vol ironie en optimisme en over de top. Het is het seizoen van comfy kleding, latte’s in meeneembekers, online shoppen en thuisblijfromantiek. Het is niet alleen een seizoen, het is een vibe die je moet voelen.

Comfy Season MAN MAN

Uitnodiging

Op 22 en 23 september 2018 kun je een bezoek brengen aan de Sonos Home Amsterdam. Hier kun je als eerste de nieuwe videoclip zien en de single luisteren. Vraag jouw persoonlijke uitnodiging aan en zet een stap in de wereld van Comfy Season. Je hekel aan de herfst zal hierna nooit meer hetzelfde zijn!