Waar gaat Expend4bles over?

In dit nieuwe deel van de Expendables-saga (genaamd Expend4bles) worden we opnieuw meegesleurd in een wereld van heldhaftige daden, onmogelijke missies en totale chaos. Terwijl een team van doorgewinterde huurlingen wederom wordt samengebracht voor een laatste, uiterst gevaarlijke opdracht, moeten ze hun vaardigheden tot het uiterste drijven om te overleven tegenover een meedogenloze vijand die dreigt de gehele wereld op te blazen door het verkopen van nucleaire wapens. Het is een verhaal vol adrenalinepompende actie en onverwachte wendingen die je op het puntje van je stoel zullen houden van begin tot eind.

Bekijk hier de trailer van Expend4bles: 

 

Wie spelen er in de film?

Wat deze film echt de moeite waard maakt, is de indrukwekkende cast die terugkeert voor nog een rondje van explosieve actie. Denk aan de onverschrokken Jason Statham, de iconische Sylvester Stallone, de altijd sterke Dolph Lundgren, de verleidelijke Megan Fox, en de ongeëvenaarde vechtkunstenaar Tony Jaa en zelfs rapper 50 cent. Met zoveel talent op het scherm kun je er zeker van zijn dat elke scène doordrenkt is met de juiste mix van charisma, kracht en pure actie.

Een vermakelijk avontuur, ondanks de kritieken

Hoewel sommigen misschien afgeschrikt worden door de kritieken die deze film heeft ontvangen, laten we niet vergeten dat het hier gaat om pure entertainment. Terwijl de recensenten misschien niet volledig overtuigd waren, hebben de fans van de franchise nog steeds een speciale plek in hun hart voor de Expendables. Met een indrukwekkende 70 procent Audience Score op Rotten Tomatoes, kunnen we gerust stellen dat deze film nog steeds in staat is om het publiek te vermaken en te verrassen met zijn onversneden actiespektakel.

Een voorbeeld hiervan is dat fans op Twitter zich ook enthousiast uitlaten over de film. Check it out:

tweet

tweet

Dus, waar wacht je nog op? Maak je klaar om meegezogen te worden in een wereld vol vuurgevechten, explosies en onwaarschijnlijke helden nu Expend4bles op Netflix te zien is. Trek je favoriete snack tevoorschijn, zet het volume van je tv omhoog en bereid je voor op een avond vol onvergetelijke avonturen. Dit is je kans om te genieten van het soort epische actie dat alleen de Expendables kan leveren.