Wanneer je het gevoel krijgt dat er in jouw woning iets ontbreekt, dan zijn dat ongetwijfeld deze essentials waarmee je jouw mancave naar een hoger level tilt.

Wanddecoratie

Wanddecoratie kan dienen als ware eyecatcher van jouw woning. Een opvallend schilderij, een poster of dergelijke bepaalt de sfeer van je woning. IXXI biedt brute wanddecoraties aan waarmee je jouw woning helemaal af kan maken. Je kan gaan voor een stormtrooper, voor Marvel icoon Black Panther of je kan een eigen afbeelding laten ontwikkelen. Zo maak jij jouw woning persoonlijk, mannelijk en interessant.

essentials man man 01

Star Wars Stormtrooper

IXXI €80 Shop nu
essentials man man 00

Marvel Icon Black Panther

IXXI €30 Shop nu

Geluidsinstallatie

Of je nou houdt van actiefilms, goede muziek of Netflix-series, je wilt graag goed geluid hebben. Dit draagt immers bij aan de ultieme beleving. Daarom mag een goede geluidsinstallatie niet ontbreken in jouw woning. Een speaker als de Omni 20+ van Harman Kardon is een praktische en stijlvolle essential. Deze speaker is op zichzelf al top, maar als je echt uit wilt pakken, kan je de Omni+ multiroom speaker set aanschaffen zodat je overal van het perfecte geluid kunt genieten. Via deze draadloze luidspreker stream je muziek via Bleutooth, WiFi, Spotify of een analoge aux aansluiting. Deze geluidinstallatie is niet alleen stijlvol, maar is ook via een app gemakkelijk te bedienen.

 

essentials man man 01

Omni 20+

Harman/Kardon €350 Shop nu

Leren items

Iets wat zeker niet mag ontbreken als essential in jouw woning is een beetje leer. Leer is tijdloos en door de bad-ass uitstraling geschikt voor iedere mancave! Of je nu leren eetkamerstoelen neemt, leren barkrukken of een leren bank: het maakt de kamer helemaal af.

essentials man man 03 essentials man man 02

Additionals

Elke mancave heeft nog enkele items nodig die het drankgemak vergroten, zoals een bieropener die bevestigd is aan de muur of een jerrycan minibar. Additionals zoals deze zijn bij uitstek het pronkstuk van je mancave. Niet alleen omdat het er super mannelijk uitziet, maar vooral omdat het een hele beleving is wanneer je een glas voor jou en je kameraad inschenkt. Cheers!

essentials man man 06 essentials man man 04

Heb je net je belastingaangifte gedaan en zoek je nog een goede reden om met geld te smijten? Dit is de ultieme pingpongtafel voor op kantoor of in je mancave.