1. Niet denken maar doen

Het helpt niets om heel lang over een punt te blijven nadenken, eens moet je toch de knoop doorhakken. Je weet al wat je wilt doen en hoe je dit gaat doen, waarom zou je hierover blijven piekeren? Heb vertrouwen in jezelf en ga op je instinct af. Dat zijn toch de momenten die uiteindelijk de beste keuzes opleveren.

2. Wees voorbereid

Zorg ervoor dat je voorbereid bent op welke situatie dan ook. Je zult merken dat wanneer je alles in je omgeving heel bewust mee maakt, je veel meer ziet. Terwijl anderen proberen de situatie onder controle te krijgen, pas jij de situatie aan naar jouw wensen.

3. Word gemotiveerd van je doelen

Zorg dat je niet gemotiveerd wordt van geld of andere externe zaken, want wanneer deze wegvallen, valt daarmee je motivatie én je onsterfelijkheid weg. Juist wanneer je gemotiveerd wordt van je doelen, doe je er alles aan om deze te bereiken.

Foto via
Foto via

4. Wees nooit tevreden

Creatieve mensen zijn niet snel tevreden en dit geldt ook voor personen die niet te stoppen zijn totdat ze hun doel bereikt hebben. Wanneer zij een doel bereikt hebben, zijn ze misschien tevreden over dat doel, maar ze zien altijd weer een nieuw doel om naar te streven. Dit houdt ze scherp en enthousiast. Het gaat niet per se om het doel zelf, maar om de weg er naartoe.

5. Wees eerlijk tegen jezelf

Er zijn heel veel mensen die een hekel hebben aan hun baan, iedere dag weer met tegenzin opstaan, maar er toch al 12 jaar werken. Dit zal je niet helpen op weg naar die onsterfelijkheid en die motivatie om je doelen te bereiken. Heb het vertrouwen om te leven zoals jij dat wilt. Is er iets in je leven waar je je niet goed bij voelt? Verander het dan.

6. Wees niet bang om te falen

Falen hoort er nu eenmaal bij in het leven. Wanneer je bang bent om te falen, durf je ook geen risico’s te nemen en zul je dus ook nooit iets nieuws bereiken. Je moet risico’s nemen om bepaalde successen te behalen. En dat deze risico’s soms leiden tot een groot dieptepunt, moet jou niet tegenhouden.

7. Stop nooit met leren

Niemand weet alles en daarom is het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen. Er zijn altijd weer nieuwe dingen te leren, waar je op dat moment of later in het leven iets aan hebt.

eigenschappen-onsterfelijk-manman

8. Laat het succes je niet omver lopen

Veel mensen die plotseling heel veel succes krijgen en onsterfelijk lijken, weten niet hoe hiermee om te gaan en belanden in een persoonlijke crisis. Je hebt bereikt wat je wilde bereiken, maar dit betekent niet dat je de rest van je leven in je luie stoel kunt gaan zitten en toekijkt hoe je personeel voor je werkt. Het gaat niet om dat ene doel dat je hebt bereikt, er is namelijk altijd weer een nieuw doel om naar te streven. Zo blijf je alert en blijf je het waarderen wanneer je weer een doel hebt bereikt.

9. Omring jezelf met mensen die je doen denken aan de toekomst

Wanneer je je omringd met mensen die je continu laten herinneren aan het verleden, wordt het lastig om zelf naar de toekomst te kijken en hiernaartoe te werken. Omring jezelf met mensen die je doen denken aan de toekomst, om een frisse start te creëren. Je bent niet getekend door het verleden, je bent wat je in de toekomst gaat creëren.

10. Laat dingen los, maar vergeet ze nooit

Het is belangrijk dat je fouten los kunt laten en door kunt gaan. Je leert er van en de volgende keer pak je het anders aan. Daarom is het belangrijk dat je deze fouten niet vergeet, zodat je jezelf eraan kunt herinneren het de volgende keer anders te doen.

Onsterfelijk worden we natuurlijk nooit, maar zo kunnen we ons wel voelen. En met deze eigenschappen kom jij al heel dicht in de buurt.