Hoe groot de kans is dat Justin Bieber, The Rolling Stones en Skepta komen optreden, durven we nog niet te zeggen. Maar dat je in ieder geval eetkraampjes krijgt waar je intens blij van wordt, is wél zeker. Komende zomer komt er namelijk een Nutella Festival. Duizenden staan al op aanwezig op Facebook. MAN MAN presenteert vast wat goede gerechten om jullie al een beetje lekker te maken. Allemaal met bacon. Bacon en Nutella. Man, de hemel. Je wilt het eigenlijk niet toegeven, maar dit wil je in je leven.

Zien jullie daar!

French toast met bacon en Nutella

Bacon in de oven is überhaupt winnen. Franse toast ook. Nutella ook. Check hier het recept.

nutella-festival-3

Nutella, bacon, pindakaas sandwich

Dan denk je dat het niet beter kon in vergelijking tot dat schatje hierboven, gooien ze er ineens pindakaas bij. Dit is een bom aan calorieën waar dictaturen jaloers op worden. Boeiend, wel lekker. Zo maak je ze zelf.

nutella-festival-1

Met Nutella bedekte baconstrips 

Kom je net van mainstage na een uur lang gesprongen te hebben op De Opposites, is het wel weer tijd voor een piepkleine snack. Wat een geluk dat ze in Nutella bedekte bacon strips hebben. Lekker na je Nutella milkshake, waar die leuke barvrouw net teveel wodka in heeft gegooid.

nutella-festival-2

Bladerdeeg met bacon en Nutella

Gelukkig hebben ze ook iets gezonds, namelijk bladerdeeg met bacon en Nutella! Natuurlijk is dit niet gezond, maar alsof iemand behoefte heeft aan iets gezonds op een festival. Nee, dacht ik ook. Je wilt voedsel waar je met een lamme kop zin in hebt. En dat zijn geen salades met kikkererwten en chiazaad. Dat is bacon met Nutella.

nutella-festival-5

Je hoeft je in ieder geval niet zo druk te maken dat je geen goede bodem legt gedurende dit festival. Nu hopen op een toffe line-up.

Check ook het Facebook-event, blijf op de hoogte en show love zodat dit festival realiteit wordt.