De familie Roelvink is vaak te vinden in de sportschool, zo staat het afgetrainde lijf van Dries Roelvink in een gele zwembroek in ons geheugen gegrift; of we dit nou willen of niet. Ook Donny Roelvink is een echte fitboy geworden want hij heeft op Instagram gedeeld hoe hij in slechts vijf weken een indrukwekkende transformatie heeft bewerkstelligd.

 

Hoe gaat het met Donny Roelvink?

Donny Roelvink kun je bijvoorbeeld gezien hebben in Expeditie Robinson en Temptation Island: VIPS. Onlangs liet hij weten dat hij zich momenteel gelukkig voelt als vrijgezel. Hij heeft namelijk geen zin om zich in een relatie te storten. Zijn vrije tijd besteedt hij nu met name aan sporten en dat is te zien. Dit doet hij zelfs zoveel dat hij nu ook een eigen bedrijf heeft opgericht in de sportbranche. Dit bedrijf heet The Grind en verkoopt kledingartikelen om te dragen tijdens het sporten. Ook kun je op de website van Joel Beukers een voedingsschema op maat bestellen van Donny.

Zijn merk staat voor het promoten van een levenswijze waarbij 70% is gericht op voeding. Dat werpt zijn vruchten af want hij deelde onlangs een foto van zijn transformatie via een Instagram-story. In vijf weken tijd is zijn spiermassa duidelijk flink toegenomen. De 24-jarige Roelvink weet dus duidelijk waar hij mee bezig is. Zoals je hieronder kunt zien: