Fulltime model Doete de Vries

De Nederlandse Doete de Vries is 29 jaar oud en wij krijgen haar voorlopig niet meer uit ons hoofd. Deze dame heeft enerzijds zo’n spontane lach en anderzijds ook een heel spannend tintje dat ons enorm intrigeert. In het dagelijks leven gaat Doete door het leven als succesvol model en staat zij regelmatig voor de camera voor merken als Redmaxsportswear, BlundstoneBenelux en Rose July Lingerie. Wat je daar van kan verwachten? Foto’s waarop ze in strakke sporttopjes en leuke lingeriestetjes te bewonderen is. Naast haar modellencarri√®re is Doete ook mede-eigenaar van Ludo’s Gym, een sportschool die groepslessen en personal training aanbiedt en voor voedingsadvies zorgt.

Doete haar schoonheid blijft zeker niet onopgemerkt. Zo staat zij sinds 2019 al ieder jaar op rij in de FHM 500 mooiste vrouwen van Nederland en wij hopen dan ook dat wij de mooie Nederlandse blondine hier nog jaren in mogen bewonderen. Verder gaat Doete ook als een speer op sociale media. Zo heeft zij inmiddels ruim 16.000 volgers verzameld die zij regelmatig van de leukste plaatjes voorziet.

Als je een blik werpt op de Instagram van het model, dan valt op dat Doete enorm reislustig is. Het afgelopen jaar is zij onder andere naar Bali, Parijs, Mallorca en Bonaire gereisd, wat de ene na de andere leuke foto oplevert in zomerse ouftits op haar Instagram Stories. We kunnen dus wel stellen dat deze blondine haar leven goed voor elkaar heeft en menig man wilt wel hetzelfde leven met haar delen. Zie hieronder een selectie van Doete de Vries haar mooiste Instagram-foto’s:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Doete de Vries (@doetedevries)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Doete de Vries (@doetedevries)