De dochter van Daniel Craig en Fiona Loudon

Fiona Loudon is een 53-jarige Schotse actrice. Als twintiger is ze naar Engeland verhuisd en heeft daar vooral op het podium gestaan met theatervoorstellingen. Rond diezelfde tijd heeft ze Daniel Craig ontmoet en begonnen de twee te daten. Na een relatie van een jaar besloten ze te trouwen. Dit huwelijk duurde alleen niet zo heel lang en na twee jaar besloot het koppel om weer uit elkaar te gaan (1992-1994).

Uit dit huwelijk kwam dochter Ella. Zij is tijdens de opvoeding expres uit het publieke oog gehouden. Ze wilden het meisje normaal laten opgroeien. Hierom heeft de dochter van Daniel Craig, in plaats van de achternaam Craig, de achternaam van haar moeder genomen. Ze gaat nu door het leven als Ella Loudon.

Zelf in de spotlight

De dochter van Daniel Craig komt nog steeds wel in de media voor verschillende redenen. Bijvoorbeeld wanneer Daniel Craig bekend maakte dat hij zijn erfenis niet ging achterlaten voor zijn kinderen. In plaats daarvan gaat hij het merendeel aan goede doelen schenken. Je zou denken dat de relatie tussen vader en dochter hierdoor zou verslechteren, dit is gelukkig niet het geval.

Ella laat maar weer is zien dat ze de dochter is van twee mensen in de acteerwereld. Ze heeft namelijk besloten om zelf ook haar carrière als actrice door te zetten. Nu Craig weg is als James Bond, kan zijn 29-jarige dochter niet de legacy doorzetten en een Bond-girl worden?

Ella Loudon op Instagram

Dat de dochter van Daniel Craig een nieuwe Bond-girl zou gaan spelen, gaat al een tijdje rond. Vader Daniel zou haar trainen om fit te blijven en in vorm te zijn voor de rol. Als dit waar zou zijn, doet Craig het erg goed. Ella laat namelijk op Instagram zien dat ze er erg goed uitziet en zo in de rol van Bond-girl kan stappen.