De carrière van DJ Khaled

DJ Khaled is een van de beroemdste hiphopartiesten ter wereld. De dj, producer en rapper werd beroemd in de jaren 90 toen hij voor het radiostation 99 Jamz werkte. Uiteindelijk begon hij ook muziek uit te brengen, waarbij hij vaak samenwerkingen had met bekende artiesten.

In een razendsnel tempo volgden albums als We the Best (2007), We Global (2008), Victory (2010), We the Best Forever (2011) en Kiss the Ring (2012) elkaar op. Door deze hoge kwantiteit was er altijd wel een hit van DJ Khaled in de hitlijsten te vinden. Vandaar dat hij dan ook makkelijk geld kan missen voor wat peperdure horloges.

De iconische Cosmograph Daytona 116598SACO ‘Leopard’

DJ Khaled draagt de iconische Cosmograph Daytona 116598SACO ‘Leopard’ in 18 karaats geel goud. Dit model werd in 2004 geïntroduceerd door Rolex. Het horloge is bijzonder omdat het beschikt over een motief in vorm van de vacht van een luipaard. De uurmarkeringen zijn versierd met diamanten en het motief van het luipaard zie je ook terug op de leren band. De kast is verder gevuld met 36 saffieren en de kappen die het leren bandje verbinden met de klok beschikken over 48 geslepen diamanten. De retailprijs van het horloge ligt op 58.750 dollar, maar inmiddels gaan de horloges voor 140.000 dollar over de toonbank. Het horloge werd ook al eens door Nicholas Cage gedragen, en Khaled verwijst hier ook naar op Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door DJ KHALED (@djkhaled)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door INSANE LUXURY (@insaneluxurylife)