Disneyland Parijs

De aanbouw van deze drie nieuwe parkdelen in Disneyland Parijs kost ze dan misschien wel 2 miljard, maar dan heb je ook wat. Het plan om te gaan bouwen zal vanaf 2021 uitgevoerd worden in meerdere fases, dus we moeten er helaas nog even op wachten.

“Het resort is nu al de belangrijkste toeristische bestemming in Europa. Met de ingrijpende uitbreiding die we vandaag hebben aangekondigd, zullen we nog meer geliefde personages en verhalen introduceren om zo nieuwe landen, attracties en entertainment te creëren”, zegt de voorzitter en CEO van The Walt Disney Company.

disneyland parijs man man 00

Hotel

Naast het feit dat het park een nieuw deel krijgt in Marvel-thema, opent Disneyland Parijs in 2020 de deuren van Disney’s Hotel New York – The art of Marvel. Dit zal de vernieuwde versie zijn van het Disney’s Hotel New York, waar bezoekers ontvangd worden in de sfeer van onder andere Iron Man, The Avengers en Spider-Man.

De ultieme Marvel fan kan dus al eerder in Disneyland Parijs terecht voor een bezoekje aan het hotel. Kan je niet wachten? Dit is de ultieme woningupgrade voor de Marvel liefhebber.