Dennis Schouten zet zijn appartement in Almere te koop

Dennis Schouten is een echte hit op YouTube met zijn serie Roddelpraat. Dit presenteert hij samen met Jan Roos en zijn volgers vinden dit  fantastisch. Zo bespreken zij onder andere de laatste nieuwtjes op het gebied van BN’ers en doen zij dit zonder medelijden te tonen. Hoewel je met YouTube geen geld meer mag verdienen met advertenties, houden de mannen een aardig zakcentje over aan de serie.

Nu heeft Dennis Schouten dan ook zijn prachtige appartement in Almere te koop gezet voor een vraagprijs van 285.000 euro. Wanneer Dennis daadwerkelijk dit bedrag zal ontvangen voor zijn woning, dan zal hij hier goed aan verdienen. Hij kocht het appartement zelf in 2019 namelijk voor een bedrag van slechts 219.320 euro en liet er een hypotheek opzetten van 220.000 euro. Waardoor hij een dikke 65.000 euro winst maakt. Netjes, voor iemand van 27 jaar! Genoeg reden om even binnen te kijken.

Dennis Schouten appartement

Wat vertelt de advertentie op Funda?

Het tweekamerappartement van Dennis Schouten heeft een woonoppervlakte van 47 vierkante meter. De woonkamer is van alle gemakken voorzien. Zo heeft het grote ramen met openslaande deuren aan de balkonzijde waar je prachtig uitzicht hebt op de richting van het bossen zomers heerlijk kunt vertoeven met een wijntje.

Verder is er een open keuken aanwezig, voorzien van diverse inbouw apparatuur, en is er een parkeerplaats op een appartementencomplex aanwezig waar Dennis zijn auto kwijt kan. Last but not least zul je aankomende winter ook niet met koude voeten in dit appartement zitten, want het hele huis is voorzien van vloerverwarming.

Kortom, dit appartement van Dennis Schouten is van alle gemakken voorzien in Almere-Poort en op loopafstand van de supermarkt. Zie hieronder een aantal foto’s (bron: Funda).

Dennis Schouten appartement

Dennis Schouten appartement