Je draagt een mix tussen skate, urban en moderne rock n roll. Maar wat betekend stijl voor jou?

Mijn kledingstijl is inderdaad een mix van verschillende invloeden. Skateboarders zijn altijd van groot belang geweest als gaat om nieuwe trends in de fashionwereld. Grote stijliconen als Rihanna en Bieber lopen niet voor niks in skatemerken als Trasher, Palace en Supreme. Daarnaast is Hip Hop de nieuwe Rock & Roll en zou ik mijn kledingstijl dus eerder zo omschrijven. Ik heb eigenlijk niks met Rock & Roll en haal mijn inspiratie vooral uit personen zoals Kanye West en Post Malone. Maar zij worden ook wel de modern rockstars genoemd. Verder denk ik dat je kledingstijl iets zegt over de persoon die bent en hoe je in het leven staat. Daarnaast is het ook gewoon een vorm van manieren om je goed te kleden.

Bij deze stijl mogen sneakers niet ontbreken. Wat is jouw ultieme icon?

De Vans Old Skool is een klassieker die al minstens 10 jaar in mijn garderobe staat. Dit past bij iedere outfit en is absoluut een basis sneaker waar iedereen een setje van moet hebben. Dit is eigenlijk de enige sneaker die je zowel fris uit de doos als helemaal getrashed kan en mag dragen.

Naast de Van Old Skool heb je vast nog meer sneakers. Hoe reageren vrouwen als je zien dat je meer schoenen hebt dan haar?

Haha. Ik bluf een dame er niet uit met dat ik meer schoenen heb dan haar. Maar mocht ik een vrouw op bezoek hebben, dan is het zeker een onderwerp dat aan bod komt als ze mijn schoenen passeert.

Naast sneaker moet de outfit ook kloppen. Wat is je favoriete kleurcombinatie?

Zes van de zeven dagen in de week in een kleurencombinatie van zwart en wit zien. In ‘all white’ of ‘all black’ voel ik mij toch het lekkerst. Soms combineer ik met gekleurde items, maar de basistonen zijn altijd zwart en wit. Teveel kleur in outfit vind ik persoonlijk niet tof.

De stijl van Christoffel zelf rocken? Hij selecteerde deze outfit

Vand Oldscool

Sneaker

Vans Oldskool €139 Shop nu
Screen Shot 2017-01-16 at 14.40.02

Jeans zwart

Ralph Lauren €145 Shop nu
Screen Shot 2017-01-16 at 14.39.53

Faux Jas

Asos €120 Shop nu
Crewneck

Crewneck wit

Maison Margiela €139 Shop nu