Het leven van De Meilandjes

Deze familie is bekend geworden door het populaire tv-programma Chateau Meiland. Een realityserie over het dagelijkse leven van de familie die in Nederland uitgezonden wordt door SBS6 en in België eerst door VIJF en later door Play5. In 2019 won het programma de Gouden Televizier-Ring. In Chateau Meiland worden de belevenissen van Martien en Erica Meiland met dochter Maxime en Claire gevolgd. Zij hebben een kasteel in het Franse Limoges gekocht. Dit oude verwaarloosde kasteel knappen ze op om er vervolgens een bed and breakfast van te maken. In het eerste seizoen is te zien hoe de verbouwing gaat. In de seizoenen die daarop volgen is te zien dat de Meilandjes besluiten het kasteel toch weer te verkopen en er nog een laatste keer naartoe gaan.

Martien en Erica verhuizen keer op keer

De afgelopen jaren hebben De Meilandjes natuurlijk flink wat geld verdiend aan hun realityserie en zo zijn ze de afgelopen jaren dan ook meerdere keren verhuisd en hebben ze nu dus weer hun oog laten vallen op een nieuwe woning. Toen Martien en Erica hun huidige landhuis gelegen in Noordwijkerhout betrokken, betekende dat voor hen al hun veertiende gezamenlijke verhuizing en hun twaalfde koophuis. Zo gaf Erica Meiland destijds in een interview aan de Story het volgende aan: ”We gaan hier niet meer weg, we gaan niet meer verhuizen. Maar niemand gelooft ons, want dat hebben we al vaker gezegd.”

En ja hoor. Ook nu zijn ze weer van plan te gaan verhuizen, maar ditmaal wel echt voor de allerlaatste keer. Zo hebben ze hun oog laten vallen op de voormalige burgemeesterswoning in Noordwijk. Een rijksmonument wat ook nog eens stevig gerestaureerd is. Zo beschikt het pand over een koetshuis, sportschool en een inpandig appartement met eigen entree. Daarnaast heeft het ook nog tal van luxe voorzieningen zoals een verwarmd natuurzwembad, gin-tonickruidentuin, thuisbioscoop, biljartkamer, buitenkeuken, buitendouche en een eigen wijnkelder. Vooral dat laatste zal De Meilandjes zeker erg goed bevallen. De woonoppervlakte is maar liefst 690 vierkante meter en beschikt over 14 kamers, waaronder zeven slaap- en zes badkamers. Zie hieronder een video (waarin de oude prijs nog staat vermeld):

 

Martien en Erica willen hier samen gaan wonen met hun dochter Maxime en haar gezin en hebben inmiddels al een serieus bod op deze woning gedaan, weet BekendeBuren te melden.