House of Watt 1 jaar

Op 1 september viert House of Watt zijn eenjarige bestaan, en dat moet natuurlijk gevierd worden. House of Watt is uitgegroeid tot een multifunctionele ontmoetingsplek in Amsterdam Oost en mag zich met trots het hart van de Eenhoornbuurt noemen. De maand september wordt dan ook direct in het eerste weekend goed afgetrapt met een driedaags feest met het thema: Work – Eat – Play. Op vrijdag 31 augustus wordt er afgetrapt met Work: een workshop over Werkgeluk in samenwerking met Happy Office. Ook komt Thuis Alfink (bekend van Thijsthee) vertellen over zijn strijd tegen voedselverspilling, zijn er netwerkmogelijkheden en wordt de dag gezellig afgesloten met Afterwork Drinks. Zaterdag staat in het teken van Eat: voor slechts 30 euro kan jij genieten van een 10-gangen walking dinner, waarbij alle topgerechten van het afgelopen jaar zullen terugkomen. Tot slot staat zondag in het teken van Play: een speciale en leuke dag voor de kleine Mokummers. Het zal een dag zijn vol activiteiten: AJCT, danslessen, een uitgebreid Kids lunchbuffet en nog veel meer.

house of watt MAN AMN

Adidas Yung-1 White

Aangezien de herfst alweer in september begint, wordt het tijd om jouw schoenencollectie aan te vullen. 15 september vindt er een heel toffe release plaats, namelijk die van de Adidas Yung-1 White. Een schoen die perfect samengaat met de trend van de chunky sneakers en de dad shoes van vandaag de dag. Hoewel deze sneaker dus wel degelijk een robuust model is, is hij vanwege het rustige kleurgebruik toch enigszins minimalistisch te noemen. Hierdoor is ‘ie perfect te matchen in talloze looks.

data september MAN MAN

Yung-1 White

Adidas €120 Shop nu

Nederlands Film Festival 2018

Van donderdag 27 september tot en met vrijdag 5 oktober is Utrecht het kloppende hart van film, televisie en interactive. Dan vindt namelijk alweer de 38e editie plaats van het Nederlands Film Festival (NFF). Op vrijdag 28 september wordt een speciaal programma samengesteld door het duo Yousef Gnaoui  en Pepijn Lanen(Yous & Yay). Als Blikverruimers delen deze makers elk hun ontdekkingen op het gebied van film, televisie en interactieve media. Als innovatief en succesvol postcastduo gaan zij met gasten in gesprek over niet te missen makers die werelden scheppen met soms weinig meer dan hun ongebreidelde creativiteit. Daarbij maken ze een speciale festivaleditie van hun podcast New Emotions. Het idee van Yous & Yay stoelt nu op ‘tabjes’. Hoe begint je dag, wat zijn de tabjes op je laptop die elke dag even open staan? Ze gaan gasten uitnodigen die zich onderscheiden in deze wereld en beelcultuur.Al met al zal het NFF een negendaags spektakel zijn waar er meer dan genoeg te beleven valt.

data september MAN MAN

 

La Casa de Papel seizoen 3

Dit konden we hoe dan ook niet achterwegen laten in deze lijst. In september wordt namelijk het derde seizoen van de hitserie La Casa de Papel verwacht. Hoe eerst werd aangekondigd dat seizoen drie pas in het jaar 2019 zou worden verwacht, hebben we onlangs vernomen dat het vervolg er al dit jaar aan zit te komen. Verwacht wordt dat het La Casa de Papel seizoen 3 vanaf 29 september te zien zal zijn op Netflix. Wij kunnen in ieder geval niet wachten!

data september MAN MAN