Wat maakt de CRIVIT Urban E-Bike zo bijzonder?

Volgens het AD blinkt deze e-bike uit door zijn krachtige achterwielmotor van 250 W en een uitneembare accu van 36 V / 10 Ah (360 Wh), goed voor een indrukwekkende actieradius van maximaal 100 km. Dit maakt de fiets niet alleen perfect voor korte ritten in de stad, maar ook voor langere tochten.

De CRIVIT Urban E-Bike biedt een natuurlijke rijervaring dankzij de koppelsensor die de mate van ondersteuning aanpast op basis van hoe hard je trapt. Met drie ondersteuningsniveaus (ECO, Tour en Race) kun je altijd rekenen op de juiste hoeveelheid ondersteuning, of je nu ontspannen wilt cruisen of snel van A naar B wilt.

Verkrijgbaar in meerdere kleuren en maten

Deze fiets is beschikbaar in verschillende kleuren zoals het stijlvolle All Black en het frisse Olive Green. Daarnaast kun je kiezen tussen een lage of hoge instap, afhankelijk van je voorkeur en behoeften.

e bike lidl

Meer weten over de CRIVIT Urban E-Bike?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over deze fantastische e-bike? We hebben eerder uitgebreid geschreven over de CRIVIT Urban E-Bike All Black 27,5″. Hierin bespreken we nog meer details en voordelen van deze fiets. Klik hier om alles te ontdekken wat je moet weten over de CRIVIT Urban E-Bike All Black 27,5″.

Met zijn hoogwaardige componenten, gebruiksvriendelijke functies en aantrekkelijke prijs is de CRIVIT Urban E-Bike een geweldige keuze voor elke stadsfietser. Wacht niet langer en ontdek zelf waarom deze fiets zo hoog scoort in de reviews!