Wie is Courteney Cox en waar kennen we haar van?

Courteney Cox werd wereldberoemd dankzij haar rol als Monica Geller in de iconische sitcom Friends. Haar scherpe humor, perfecte timing en herkenbare karakter maakten haar een publieksfavoriet. Na “Friends” bleef Courteney Cox succesvol in de film- en televisiewereld, met opvallende rollen in de Scream-franchise en haar eigen show, genaamd Cougar Town. Naast acteren heeft ze ook haar talenten uitgebreid naar regisseren en produceren. Ze heeft zichzelf zo bekend gemaakt dat Courteney niet meer te missen is in de showbizz wereld.

 

Zestig en springlevend: Courteneys verjaardag

Op 15 juni blies Courteney Cox 60 kaarsjes uit, een moment dat ze niet onopgemerkt voorbij liet gaan. In plaats van een traditionele viering, koos ze ervoor om haar fans te inspireren met een glimp van haar indrukwekkende fitnessroutine. Stil blijven zitten doet ze echt niet aan. In een Instagram-reel deelde ze haar work-out, compleet met humoristische opmerkingen die haar volgers lieten glimlachen. “Ik was net jarig. En ik heb geen keus. Je moet je best doen,” grapte ze terwijl ze zich in het zweet werkte.

De hilarische Instagram-post

In de video zien we Courteney vol energie bezig met zowel cardio- als krachttraining. Maar het hoogtepunt van de reel is ongetwijfeld het moment waarop ze uit een vriezer stapt met een gezichtsmasker op. Zonder enige aarzeling zegt ze: “Wat? Het is warm daar.” Deze zelfspot en relativering zijn precies wat haar sociale media zo populair maken. De post werd overladen met hartjes en reacties van fans en collega’s, waaronder Melanie Griffith en Jennifer Aniston. Eén volger schreef bewonderend over haar mobiliteit en souplesse, terwijl een ander haar bedankte voor de constante stroom aan leuke en motiverende berichten. Zelfs na al deze jaren ziet Courteney er nog prachtig uit.

Bekijk hieronder het bericht van het Instagram-account van Courteney Cox:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Courteney Cox (@courteneycoxofficial)