Van kooivechten naar het witte doek met Road House

Sinds McGregors vertrek uit de UFC in 2021 was er veel speculatie over hoe zijn lichaam zou evolueren. Maar alle twijfels werden weggenomen toen hij zijn transformatie deelde op sociale media. Het is duidelijk dat McGregor klaar is om Knox te vertolken, de tegenstander van Jake Gyllenhaals personage Elwood Dalton.

Bekijk hier de trailer van Road House:

Wat at de voormalig vechter voor zijn rol?

McGregors dieet was een cruciale factor in zijn transformatie. Hoewel de exacte details niet bekend zijn, heeft hij waarschijnlijk een bulkdieet gevolgd, waarbij hij zijn calorie-inname verhoogde en intensieve krachttraining combineerde om spiermassa op te bouwen door veel aan te komen.

Bulken is slechts het begin van het proces, gevolgd door het verminderen van vetniveaus (cutten) en het behouden van zoveel mogelijk spiergroei.

Gezonde voeding is essentieel tijdens het bulken om ongewenste bijwerkingen te voorkomen, en McGregor heeft waarschijnlijk een uitgebalanceerd dieet gevolgd met de juiste verhouding van eiwitten, koolhydraten en vetten om zijn spiergroei te maximaliseren.

McGregor in topconditie

Naast voeding was cardiovasculaire fitheid een belangrijk onderdeel van zijn trainingsregime. Hij bleef zijn MMA-training voortzetten en deed veel diverse dingen in zijn cardio-workouts, waarbij fietsen een favoriete activiteit al heel lang een favoriet van de vechter te zijn. Bovendien bracht hij veel tijd door in de sportschool waar hij zich concentreerde op krachttraining en progressive overload (geleidelijk gewicht opbouwen) om spiergroei te stimuleren.

conor mcgregor road hosue

Met zijn toewijding is McGregor klaar om zijn rol in Road House te vervullen. De film wordt verwacht op 8 maart in de Amerikaanse bioscopen en op Amazon Prime. McGregors transformatie is dus behoorlijk indrukwekkend te noemen en is uiterst goed te zien in de eerste beelden van de film.