Wie is Connie Witteman?

Connie Witteman is een 71-jarige Nederlandse zangeres die bekend stond onder de naam Vanessa. Veel mensen kennen haar ook onder de naam Connie Breukhoven, wegens haar huwelijk met Hans Breukhoven (de eigenaar van coffeeshop de Bulldog). Helaas pakte het huwelijk niet goed uit en scheidden de twee in het jaar 2009. Hans Breukhoven overleed in 2017 op 70-jarige leeftijd.

 

Wat zegt de Funda-advertentie over de woning in Rotterdam?

Het adres van deze woning is Sonmansstraat 24 B-II, Rotterdam. Dit huis bestaat uit 79 vierkante meter en beschikt over twee slaapkamers. Dit vierkamer appartement is recent gerenoveerd en is gelegen op de tweede en deels derde etage in de gelieve wijk Blijdorp en is gebouwd in 1935. De woning is voorzien van een ruim balkon en brede raampartijen waardoor er veel lichtval is. De woonkamer is voorzien van een nette eikenhouten vloer dat is voorgelegd door de hele woning.

Aan de achterzijde van deze woning bevinden zich de twee slaapkamers. De master bedroom heeft een oppervlakte van negen vierkante meter. De badkamer is en-suite met inloop douchecabine, whirlpool ligbad en wastafelmeubel. Heerlijke badkamer dus. De tweede slaapkamer heeft een oppervlakte van circa zeven vierkante meter en is voorzien van een vaste kastenopstelling. Ideaal voor het opbergen van je kleding.

De keuken bevindt zich bij het gedeelte van de derde verdieping. Eén ding is zeker: het is echt de eyecatcher van deze verdieping. De keuken beschikt over een kookeiland en vijfpits gastoestel met wok brander en afzuigkap, multifunctionele oven, koelkast met vriezer en een vaatwasser. Wat wil je nog meer?

De bewoning bevindt zich in een rustige buurt met veel groen in de directe omgeving. En niet te vergeten, de woning is uitstekend gelegen in hartje Blijdorp. Het Vroesenpark is op loopafstand en in circa 10 minuten ben je met de fiets in het stadscentrum wat altijd lekker is als je er op uit wil met je vrienden. Het openbaar vervoer is in de directe omgeving gelegen en het centraal station is op 12 minuten loopafstand. Parkeren kan op de parkeerplaats voor de deur.

Hieronder staan een paar foto’s van de woning in Rotterdam (bron: Funda): keuken van connie breukhoven