Het aanbod van coffeeshops in Amsterdam

We houden van het beste van het beste, zo ook op het gebied van coffeeshops. Als je denkt dat een coffeeshop alleen om het product gaat, dan zit je mis. In onze ogen gaat het namelijk om de gehele ervaring. Van het interieur tot aan de service en de algehele menukaart.

Boerejongens west

Persoonlijk is dit een van onze favoriete coffeeshops in Amsterdam. Bij binnenkomst staat er meestal een kleine rij, maar gelukkig wordt er altijd goede muziek gedraaid. De klanten zijn heel divers. Je zult hier de echte Amsterdammers tegenkomen, maar ook toeristen die wel weten hoe het zit. Zodra je naar voren wordt geroepen, kom je aan bij de balie. In de balie zit een handig LCD-scherm waar je de menukaart op kan lezen. Als je keuzestress hebt dan wordt dit een hele lastige. Ze hebben namelijk vijftien keuzes Hasj, Sativa en Indica. Het fijne van de keuzes is dat er onder de wietsoort staat wat er in zit en wat je van het effect kan verwachten.

beste coffeeshops amsterdam

Buiten het meest diverse menu om is de aankleding meer dan geweldig. Het interieur is zo ontworpen dat het de uitstraling heeft van een oude apotheek. De werknemers van deze coffeeshop zijn netjes gekleed zo hebben de beveiligers een compleet pak aan. De werknemers achter de balie hebben een net wit overhemd aan, met zwarte bretels en om het af te maken een zwarte strik.

Terps Army

Wat begon als een groot succes in de binnenstad van Barcelona, groeide uit tot niet één maar ondertussen al twee locaties in Amsterdam. Wij zijn ontzettend enthousiast over deze coffeeshop omdat hun aanbod zeer breed is. Terps Army heeft naast topkwaliteit wiet van Europese bodem ook vele verschillende soorten Amerikaanse wiet. En om niet te vergeten, ook nog een groot aanbod aan hasj. Daarom vinden wij dit een echte must-visit coffeeshop. De eigenaar van coffeeshop Terps Army had het over “bringing the terps back to Amsterdam” en dat is hem gelukt. Want binnen een jaar slaagde hij in zijn succes en kocht hij zijn tweede vestiging.

terps army amsterdam

Family First

Naast de beste prijs-kwaliteitsverhouding, bieden zij ook de fijnste sfeer. De echte sleutel achter het succes van Coffeeshop Family First is het vertrouwen van hun klanten in de producten. Family First blijft constant innoveren, verbeteren en veranderen. Hier hebben wij ook plezier in. Zoals zij zelf zeggen: “Zodra je stopt met vooruitgaan, heb je jouw eerste stap terug gezet”. Een perfecte motto voor een coffeeshop die zichzelf constant aan de top houdt. De uitgebreide keuze biedt voor ieder wat wils, van zowel beginnende als ervaren rokers.

family first amsterdam

Coffeeshop Family First bevindt zich op een top locatie aan de Amstel, met een perfect uitzicht. Het interieur van de shop is heerlijk minimalistisch. Dit zorgt ervoor dat je bij binnenkomst gelijk rustig wordt. Er zijn genoeg zitplekken en ook geeft ze bakstenen muur een echte urban vibe.