Mindspace

De locaties van Mindspace bevatten inspirerende lounges en efficiƫnte en comfortabele vergaderruimtes. Mindspace gelooft sterk in het community-gevoel dat ontstaat als verschillende maar gelijkgestemde creatieve bedrijven in hetzelfde pand werken. Dit is dan ook de ideale manier om je netwerk te vergroten en om elkaars expertises over te nemen. Gelukkig zijn er genoeg plekken beschikbaar, want Mindspace beschikt over 4 locaties in Nederland. Werk je toch liever in het buitenland? Geen probleem, want de plekken van Mindspace zijn op bijna 30 grote steden te vinden.

Dam

Deze locatie is gevestigd in het voormalige kantoor van de Handelsvereniging te Amsterdam. Het gebouw kan je herkennen aan zijn grote glas-in-loodramen. Er wordt een mooi onderscheid gemaakt tussen een historische stijl en de high-end interieur wat aanvoelt als het kantoor van de toekomst.

Mindspace Mindspace Mindspace Mindspace

Herengracht

Dit historische grachtenpand aan de Amsterdamse Herengracht staat op de UNESCO lijst van werelderfgoed. De historische stijlkamers hebben een authentieke sfeer van de Gouden Eeuw. Het is een werkomgeving die status, rust en overtuiging uitstraalt.

Mindspace Mindspace Mindspace Mindspace

The Mindspace House

Deze locatie bevindt zich aan de Nieuwezijds Voorburgwal en heeft een meer huiselijke uitstraling. Hier vind je alle gemakken van co-work plekken, maar kan je ook kiezen voor de privacy van een sfeervolle, gesloten kantoorruimte.

Mindspace Mindspace Mindspace Mindspace

Utrecht Beetstraat

Tot slot de 4e locatie. Het volledig gerestaureerde en smaakvol ingerichte open pand aan de Nicolaas Beetsstraat is het perfecte voorbeeld voor flexibel werkende professionals. Met Utrecht centrum en Utrecht Centraal op steenworp afstand is dit een fraaie, goed te bereiken locatie.

Mindspace Mindspace

Een ding is zeker: kantoor hokjes met witte muren is echt verleden tijd, maar dat vinden wij helemaal niet erg.