Ieder G-Steel horloge bevat de 7 eigenschappen waar het aan moet voldoen: het is bestand tegen elektrische schokken, zwaartekracht, lage temperaturen, trillen, verder is het horloge waterdicht, schokbestendig en oersterk. 

Geschikt voor iedere gelegenheid

De nieuwe GST-W110 en GST-W100 zijn kenmerkend door de verschillende kleuren en materialen in één bezel (het metalen frame wat de glasplaat klemt). Door deze kleurverschillen ontstaat er een 3D effect, wat de horloges een luxe uiterlijk geeft. Door de layer guard structure, een structuur van verschillende lagen, zijn de horloges schok- en waterbestendig. De GST-W110 heeft een bezel met een onderlaag van kunststof en bovenlaag van edelmetaal. Bij de GST-W100 is het metaal in de bezel vervangen door een laag van kunststof met hars-look, wat het een ruig uiterlijk geeft. 

G-Shock G-steel casio horloge man man

G-STEEL GSTS100D - 1A4 ER

Casio G-SHOCK €299 Shop nu
G-Shock G-steel casio horloge man man 2

G-STEEL GSTS100G - 1B

Casio G-SHOCK €279 Shop nu

De watches hebben een stoere look doordat er weinig gebruik gemaakt wordt van luidde kleuren. Daarnaast zorgt het staal voor een robuust uiterlijk. De horloges zijn gemakkelijk te combineren bij je kleding en bieden alles wat je nodig hebt. De GST-W110 en GST-W100 zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleurvariaties, allen met de vertrouwde sterke constructie die we kennen van Casio G-SHOCK. De klok gecombineerd analoge en digitaal op de wijzerplaat, wat de functionaliteit en leesbaarheid ten goede komt. 

G-Shock G-steel casio horloge man man 3

G-STEEL

Casio G-SHOCK GST-W110-1AER €279 Shop nu
G-Shock G-steel casio horloge man man 4

G-STEEL

Casio G-SHOCK GST-W110D-1AER €349 Shop nu

Brute specificaties

Het horloge heeft dubbele LED verlichting. Eén bevind zich op de 6-uurpositie en verlicht de wijzerplaat, terwijl de ander als backlight voor de LCD dient. Hiermee is alle informatie duidelijk zichtbaar, zelfs in het donker. Daarnaast beschikt het horloge over een alarm-, stopwatch en timerfunctie, zichtbaar in drie kleine displays. De G-STEEL horloges zijn uitgerust met een batterij die op te laden is in zowel zon- als kunstlicht. In slechts een half uur is het horloge weer volledig opgeladen en klaar voor gebruik. Bovendien is de gehele G-STEEL collectie radio-gestuurd. De horloges ontvangen continue radiosignalen in bijna alle uithoeken van de wereld, waardoor de tijd overal tot op de seconde nauwkeurig wordt weergegeven.

Deze nieuwe heren horloges van G-STEEL zijn online en bij verschillende G-SHOCK dealers in Nederland verkrijgbaar vanaf 279,-.