CarSmash organiseert de perfecte anger management

Carsmash heeft de perfecte ervaring in petto en overal aan gedacht. Op een autokerkhof word  je begeleid door een instructeur, die je uitleg geeft en beschermende veiligheidskleding. Maar dan is het ook echt zover. De variatie aan sloopgerei liegt er niet om. Van honkbalknuppels tot golfclubs en sloophamers… Met het voorwerp van jouw keuze ben je vervolgens vrij om de beschikbaar gestelde auto te slopen.

Niets fijner om te delen in die sloop-vreugde. Daarom is dit dan ook typisch een activiteit die jij niet alleen doet, maar in teamverband. Wat dacht je bijvoorbeeld van een personeelsuitje waarbij het hele team die opgekropte frustraties er uit kan gooien. Extra leuk als jullie in de autobranche werken. Een andere optie is een vrijgezellenfeestje, waarbij er zelfs heuse bikini babes kunnen worden ingehuurd die eerst de auto voor je wassen, waarna jij, de bruidegom en jullie maten je gang kunnen gaan.

carsmash

Een geheel verzorgde activiteit

Een dag uit is natuurlijk niet compleet zonder een lekkere maaltijd, maar daar hebben ze bij CarSmash ook aan gedacht. Zo kan je eenvoudig verschillende arrangementen erbij bestellen, zoals een BBQ of pizza’s.

auto in elkaar slaan

Het autoslopen zelf kan je zo duur maken als je zelf wil. Zo kan je individueel (tot en met 7 deelnemers) aan de slag gaan voor een bedrag van € 49,- per persoon. Ook is het vanaf 8 deelnemers mogelijk om een groepsarrangement te nemen, welke je € 26,- per persoon kost en een overig bedrag van € 150,- per auto. Mocht je vervoer nodig hebben: de organisatie heeft ook een busje beschikbaar. Deze mag je niet slopen, maar brengt je wel naar het autokerkhof. Check de website van Carsmash voor meer informatie en prijzen.