Braziliaanse actrice geeft tour door hotelkamer maar vergeet iets

De voormalig actrice Carla Diaz was op vakantie met haar nieuwe vriend Felipe Becari. Zij begonnen op oudejaarsavond samen te daten. Tijdens de vakantie trakteerde de Big Brother-ster haar Instagram-volgers, 9,8 miljoen om precies te zijn, op een roomtour van haar hotelkamer. Ze liet hierbij per ongeluk iets op haar nachtkastje staan wat haar volgers wel opviel.

 

Het merendeel van haar bijna 10 miljoen volgers beschikt hoogstwaarschijnlijk over een paar arendsogen, want je moet goed kijken voordat het voorwerp je opvalt. Een paarskleurige fles glijmiddel naast haar bed deed haar volgers hysterisch worden. Best gek, want een flesje glijmiddel is meer dan normaal voor het kersverse stel. Ze zitten nog in de beginfase van hun datingproces, dat is duidelijk te zien.

Credit: Newsflash

Sommige fans gingen zelfs zo ver dat de video werd gescreenshot met een onderschrift erbij als “Carla Diaz, de nacht moet geweldig zijn geweest”. Gelukkig kon Carla er zelf ook nog om lachen. Ze bevestigde later dat het paarse flesje op het nachtkastje inderdaad glijmiddel was. Ze plaatste kort daarna een foto waarop het stel lachend te zien was met als onderschrift: “Aankomen in het hotel en de tour ontdekken met glijmiddel”, als reactie op haar volgers.

Carla’s nieuwe vriend, Felipe Becari, is een agent van de civiele politie (de Braziliaanse onderzoekspolitie), een gemeenteraadslid van Sao Paula voor de centrische sociaaldemocratische partij en een hondenliefhebber. Een career driven man dus. Hij heeft op zijn Instagram-account maar liefst 1,6 miljoen volgers. Hier plaatst hij vaak foto’s zichzelf samen met honden.