Het perfecte alternatief voor de gecancelde festivals

Deze beleving gaat plaatsvinden van 10 juli tot 17 augustus op camping Tijdloos. Er zit dus vast wel een keer een datum bij wanneer jij ook vrij bent. Het is perfect voor de camping liefhebbers. Als je ooit in je leven eenkeer wil gaan kamperen, is nu het moment. Meer plezier beleven dan hier gaat moeilijk worden. ID&T organiseert deze experience namelijk en hebben een heel leuk programma samengesteld. Dat zij weten hoe ze mensen moeten entertainen hebben ze eerder al bewezen. Onder anderen hebben ze namelijk Mysteryland, Defqon.1 en Welcome to the Future georganiseerd.

Caravan

Er is genoeg te doen op deze camping vakantie

Het gaat plaatsvinden aan het Ermerstrand in Erm in Drenthe en is zowel toegankelijk voor vriendengroepen als voor families. Dit idee werd in korte tijd uit de grond gestampt. Door de snelle uitbraak van het coronavirus werden alle festivals namelijk afgelast. Organisatoren zaten dan ook niet stil maar zijn direct aan de slag gegaan met het bedenken van nieuwe concepten. Daarbij dacht ID&T dat dit concept wel eens succesvol zou kunnen zijn en wij sluiten ons daar bij aan. Op de camping zelf zijn de activiteiten vooral gericht op body, mind en soul. Denk aan theater, yoga en workshops. Voor kinderen is er een speciaal programma samengesteld.

Festival

Je hoeft niet bang te zijn dat dit een brandhaard gaat zijn van besmettingen. Alle regels zullen worden nageleefd. Zo zal je de hele tijd 1,5 meter afstand kunnen houden van je mede-bezoekers. Als je hier naartoe gaat zal je 29 euro per persoon moeten betalen om doordeweeks een nacht te mogen blijven. Als je hier wil overnachten in het weekend kost je dat 39 euro per persoon.

Tijdloos