Architectural Designers New Zealand

Dit prachtige buitenhuis is gelegen in de buurt van Puhoi, 40 minuten buiten Auckland, de hoofdstad van het land. Het huis is geïnspireerd op de backcountry huts. Dit zijn hutten in de wildernis die dienen als onderdak voor iedereen die ver buiten de bewoonde wereld een schuilplaats nodig heeft. Deze variant is verre van basic. Het huis is van alle gemakken voorzien. Gasten kunnen buiten in bad, er is een kantoorruimte, genoeg slaapgelegenheid, een buitenhaard die er voor zorgt dat je door het hele jaar heen kunt genieten van de prachtige natuur en een vide die je het authentieke loft gevoel geeft. Het is dan ook geen verrassing dat dit huis in de prijzen is gevallen bij de Architectual Designers New Zealand awards. Beelden van dit nederige stulpje vind je hieronder.

buitenhuis David Maurice MAN MAN buitenhuis David Maurice MAN MAN buitenhuis David Maurice MAN MAN buitenhuis David Maurice MAN MAN buitenhuis David Maurice MAN MAN buitenhuis David Maurice MAN MAN buitenhuis David Maurice MAN MAN buitenhuis David Maurice MAN MAN

Wij zouden graag een nacht in deze hut bivakkeren. Heb je toch liever een huis in de stad? Laat je inspireren door deze architect die de bruutste huizen ontwerpt.