Met deze Bugatti wordt er flink uitgepakt voor de Grand Prix van Monaco

Dit weekend staat de Formule 1 in het altijd schitterende en pittoreske Monaco op het programma. En zoals we gewend zijn, is het weer een week vol extravagantie en spektakel. De jachten en supercars worden klaargemaakt voor de show. Op recente beelden zien we een Bugatti Chiron van maar liefst € 3,2 miljoen die met precisie op een jacht wordt gehesen.

Vorig jaar vierde de Grand Prix van Monaco zijn 80e editie, en filmmaker Tom Claeren stal de show door een klassieke Ferrari F40 op een jacht te plaatsen. Dit jaar doet hij het nog eens dunnetjes over, maar nu met een nog exclusievere wagen: een Bugatti Chiron ter waarde van € 3,2 miljoen.

Dat kunstje doen ze nog eens over

Met dezelfde uiterst risicovolle techniek werd de Bugatti, in een prachtige Franse Racing Blue, met een kraan het schip op getakeld. De supercar werd perfect zonder schrammetje op de voorste boeg geplaatst. De hele operatie was een lust voor het oog van autofanaten, met de Bugatti die majestueus in de lucht hing voordat hij zijn plek vond. Het gehele spektakel werd vastgelegd en gedeeld door Claeren op Instagram, met het bijschrift: “Tot ziens in Monaco.

Bekijk de verbazingwekkende beelden hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tom Claeren – Monaco (@tomclaeren)

SAN LORENZO

De jacht, die de Bugatti draagt, verdient ook een speciale vermelding. Het gaat om het 52 meter lange motorjacht Seven Sins, gebouwd door de gerenommeerde Italiaanse scheepswerf Sanlorenzo. Een passende exclusieve entourage voor een misschien nog wel exclusievere wagen en een event zo groot als de Grand Prix van Monaco.