Buddha to Buddha Gold Edition

Buddha to Buddha zet met deze luxe gouden sieraden een volgende stap in het maken van sieraden. De collectie is verfijnd, maar behoudt de signature touch. Geïnspireerd door de Ben – een iconische Buddha to Buddha collectie – werden de eerste gouden stukken handgemaakt door goudsmeden en gevormd tot een bijzonder sieraad. Vervaardigd in 18k puur goud, weerspiegelt deze editie luxe en premium kwaliteit. Embrace Life.

Schoonheid, kwaliteit en een tijdloos design.

Bennet Gold Leather Bracelet_Detail

Benett armband van 18k goud en leer

Buddha to Buddha €1099 Shop nu
Ben Gold Earings_Detail

Ben Gold Earings

Buddha to Buddha €999 Shop nu

Buddha to Buddha: Embrace Life

Buddha to Buddha is ontstaan tijdens een meditatie vakantie in Azië in 1977. De oprichter ging in zijn zoektocht op zoek naar een diepere betekenis van zowel Contemplation en Celebration. Hij maakte een schets van een armband en liet een lokale zilversmid een sample maken. De eerste armband was geboren: de Batul. Door de jaren heen werd Buddha to Buddha bekend om zijn handgemaakte, premium armbanden. De sieraden collectie is de belichaming van dat diepere gevoel. Ontworpen in Amsterdam en handgemaak door de beste zilversmeden uit de Aziatische-Pacifische regio.

Ben Gold Bracelet_Detail

Ben schakelarmband van 18k goud

Buddha to Buddha €3299 Shop nu
Ben Gold Ring_Detail

Ben ring van 18k goud

Buddha to Buddha €999 Shop nu

Verkrijgbaarheid

De 18k Gold Edition 1.0-collectie is in februari exclusief verkrijgbaar in geselecteerde Bijenkorf-filialen, daarna ook bij andere verkooppunten. Ook kan je naar de Buddha to Buddha website gaan om te checken waar de Gold Edition te verkrijgen is.