Een bruin café in de achtertuin

We willen je op voorhand alvast waarschuwen: probeer het idee nooit aan je vrouw te vertellen. De kans is dan groot dat het hele klusproject niet eens door kan gaan. Een café maken van je saaie tuinhuisje, dat is sneller gedaan dan gedacht. De man die dit tuinhuis heeft omgetoverd, heeft er wel wat tijd in gestoken, maar dan heb je ook zeker wat.

Niet alleen lijkt het van buiten op een prachtige kroeg, maar is het ook van binnen een volwaardig café. En hoe leuk is het om samen met je vrienden in de achtertuin te kunnen zitten en biertjes te kunnen drinken. Al helemaal in deze tijd, wanneer de kroegen (nog) gesloten zijn.

café in de achtertuin

The Drunken Crab

De mancave heeft écht alles wat je van een café kan verwachten. Niet alleen hangen er zelfs huisregels aan de muur, ook is er een prima zithoek waar je samen met je vrienden shotjes kan doen. Daarnaast kunnen de barkrukken absoluut niet missen in een kroeg. Verder vind je een houtkachel, zodat je ook in de winter prima kan overleven.

En de bar is écht van alle luxe voorzien. Er hangen bierglazen, er is een werkende biertap en er hangen allerlei verschillende soorten sterke drank aan de muur. Genoeg om de avond dus mee door te komen. Er is zelfs onder de bar een wijnkoeler te vinden. Daar staan een aantal flessen in, maar onderin is er ook genoeg ruimte om de nog gesealde biervaten te leggen.

café zithoek

Een geweldig DIY-project voor mannen

Gelukkig is er ook de mogelijkheid om samen met je vrienden een avondje te darten. In de mancave hangt een dartbord en zijn vast wel wat bordspellen verstopt onder de bar. Hoe tof is het, dat deze man van zijn tuinhuis dus gewoon een volwaardige kroeg heeft weten te maken. Dus zoek je nog inspiratie voor een volgend klusproject, bekijk hieronder dan nog wat extra foto’s van de kroeg:

totaal van de kroegsterke dranken buitenkant