SNCK for charity – SNCKBR

Samen met The Good Roll zorgt SNCKBR deze kerst voor een culinair feest op kerstavond. Vooraf een tonijntartare, als hoofd een hertenbiefstuk en als afsluiter heerlijke bananenpannenkoekjes met rood fruit. Natuurlijk heeft de kerstman ook aan de vegans gedacht, want er is ook een vegan versie van dit heerlijke menu beschikbaar. En dit alles is al te verkrijgen voor €27,50 per persoon. Een deel van de opbrengt van deze avond wordt gedoneerd aan Simavi, een organisatie die zich inzet voor genoeg sanitaire voorzieningen voor iedereen. En kerst is geen echte kerst zonder cadeautjes en daar is SNCKBR het mee eens. Je krijgt namelijk een kerstboomvriendelijke Good Roll mee naar huis. Een leuke avond voor jou en je bent ook nog eens goed bezig voor een ander. Dit menu is beschikbaar bij beide vestigingen in Amsterdam en tickets bestel je via de link op de website.

SNCKBR-weekendtip-femfem

Sushi festival Eindhoven – Klokgebouw

Aankomende zaterdag (23 december) vindt het International Sushi Festival plaats in Eindhoven. Ook dit jaar zullen vele sushiliefhebbers bij elkaar komen in het Klokgebouw om te genieten van allerlei Aziatische en Japanse lekkernijen. Deze editie wordt extra speciaal, aangezien er in het kader van Kerst een extra kerstmarkt area aanwezig zal zijn. Een klassieke kerstmarkt, maar dan met een Aziatisch tintje. Van sushi workshops tot Sushi Burgers en Donuts, van Poké Bowls tot Japanse Cocktails, je zult bij elke hap verrast worden. Heb jij zin om dit weekend een dag heerlijk te eten, goed te drinken en te genieten? Haal dan je kaarten voor dit sushi walhalla wat van 13.00 tot 22.00 uur zal duren. Wij zullen er zeker zijn!

Kerstbrunchen in het hart van Amsterdams bekendste groen | Vondelpark3

Alle wandelaars, natuurliefhebbers en winterbewonderaars strijken deze Kerst neer bij Vondelpark3. Na een frisse winterwandeling zoek je op 24, 25 en 26 december de warmte op bij de woonkamer van het park. De allure van het monumentale pand en de knusse vibes van het restaurant maken Vondelpark3 een huis buitenshuis. De perfecte plek voor een Kerstbrunch met de hele familie.

unnamed (5)

Sander Bierenbroodspot’s Kerstmenu | Bluespoon

Van 22 tot 25 december voert Bluespoon een speciaal kerstmenu. Er is keuze uit een vier- of vijfgangenmenu met indien gewenst een prachtige wine pairing. Laat je Kerstelijk verwennen door Bluespoon’s nieuwe chef Sander Bierenbroodspot. Op eerste en tweede Kerstdag kun je bij Bluespoon ook terecht voor een spectaculaire Kerstlunch bestaande uit een driegangenmenu met wijnen.

unnamed (2)

Boozy Christmas Brunch – Brooks

Op 24 en 25 december moet je voor een goede kerstborrel bij Brooks wezen. De gevulde glazen, een heerlijke brunch en een oppas voor de kleintjes staan voor je klaar, zodat jij écht onbezonnen kunt genieten. Naast een brunch kun je bij Brooks ook terecht voor een heerlijk, vijf-gangen tasting Kerstdiner voor maar €31,50. En een tafeltje kun je hier reserveren.

Bands & Bites in een kerstjasje – Foodhallen

Iedere dinsdag staan de Foodhallen in het teken van Bands & Bites. En ook op 2e kerstdag zijn ze hier aanwezig, maar natuurlijk wel in een kerstjasje. Van 18:30 tot 21:30 uur komen de guilty pleasures je oren ter gehoren en zullen de liedjes van Driving home for Christmas tot All I want for Christmas is you door de Foodhallen galmen. Ook de kerstige gin-tonics zullen door de barmannen (met kerstmuts) voor je worden klaargemaakt. Kortom: een heerlijk avondje genieten.

weekendtips-kerst-foodhallen-femfem