Derby boots

De derby boot is ideaal voor deze tijd van het jaar. Het is een schoen die je enerzijds door weer en wind helpt en anderzijds heel stijlvol is. Met de mannelijke uitstraling van de schoen is deze gemakkelijk te dragen onder talloze outfits. Combineer hem met al jouw jeans voor een stijlvol voorkomen. De derby boot combineert het best van twee werelden: comfort en stijl. Rock bovenop de derby boots een slim fit jeans en een grofgebreide sweater voor een rauwe, eenvoudige en mannelijke look.

boots winter schoenen heren MAN MAN

Desert boots

De desert boot is een schoen met een ietwat subtielere uitstraling. Bovendien komt deze voor in talloze kleuren, waardoor er voor ieder wat wils is. In onze ogen is een basic kleur als grijs, zwart of beige echter de beste keuze. Deze zijn tijdloos en veelzijdig. Je kan ze dan ook dragen naar vrijwel elke gelegenheid. Kies jouw favoriete kleur en laat overal een stijlvolle indruk achter.

boots winter schoenen heren MAN MAN

Chelsea boots

Er zijn niet veel schoenen die veelzijdiger zijn dan de chelsea boots. Je kan ze op verschillende manieren dragen. Zo gaan zwarte chelsea boots enorm goed samen met een leren jas en zwarte jeans voor een Rock ’n Roll-look. Ook kan je deze schoenen combineren in een chiquere outfit, hier geven wij ook de voorkeur aan. Ze zijn onderdeel van één van de populairste looks van dit moment: een beige overcoat + beige chelsea boots. Onuitwisbaar!

boots winter schoenen heren MAN MAN

Mocht je meer willen weten over de stijlvolste schoenen van dit moment, dit zijn de schoenentrends van dit najaar.