De carrière Danny de Munk en zijn dochter

Danny de Munk werd geboren op 19 februari 1970 in de Amsterdamse Staatsliedenbuurt. Hij is een bekend musicalacteur en zanger en verkreeg op twaalfjarige leeftijd landelijke bekendheid met zijn rol van Ciske de Rat. Er zullen weinig mensen zijn die de hit Ik Voel Me Zo Verdomd Alleen niet bekend in de oren zal klinken. Hij is sinds 1997 getrouwd met zijn vrouw Jenny en samen hebben ze twee kinderen.

Eén daarvan is Bo, zijn 24-jarige dochter met wie hij in 2019 meedeed aan het tv-programma Dance Dance Dance. Ze schopten het samen maar liefst tot de halve finale. Voor Bo de Munk was dit haar debuut op televisie, haar vader Danny zien we regelmatiger op de buis verschijnen. Zo was hij bijvoorbeeld te zien als panellid in het programma I Can See You Voice, nam hij deel aan het programma Secret Singers en werd hij omgetoverd tot dragqueen in het programma Make Up Your Mind. Bovendien is hij in 2008 geridderd in de Orde van Oranje-Nassau.

Bo de Munk doet het erg goed op Instagram

Sinds haar tv-debuut in 2019 gaat het Bo de Munk voor de wind: met name op Instagram heeft de dochter van Danny de Munk zich ontpopt tot een dame met een flinke achterban. Haar account heeft inmiddels al meer dan 20.000 volgers, met wie ze regelmatig leuke kiekjes deelt. En daar kwam onlangs een nieuwe foto bij, en wel op een zonnig strand in een prachtig blauwe bikini! Met name de mannelijke kijkers zullen dit kiekje waarschijnlijk erg waarderen: op de foto van de schone verleidster schieten haar borsten namelijk vrij goed in het oog. Ook haar prachtige blonde lokken vallen sierlijk langs haar gezicht en het zoute zeewater ongetwijfeld heeft bijgedragen aan een stijlvolle beachlook. Het account van de blondine is echter wel privé en is de foto afgeschermd voor ieder die nieuwsgierig is geworden. Maar geen zorgen: je kunt Bo gewoon een volgverzoek sturen op haar Instagram-account – en natuurlijk hebben wij de foto voor je weten te strikken! Bekijk hem hieronder:

Bo de Munk Instagram