BMW R NINET

Bij het bouwen van deze BMW R NineT werkt de oprichter van het bedrijf, genaamd Chun, vanuit een andere uitgangspunt dan gewoonlijk wordt gedaan. Bij het creëren van dit meesterwerk is hij begonnen met uitkiezen van de kleur in plaats van het eerst in elkaar zetten van een motor zoals andere custom motorbedrijven doen.

De eigenaar van de BMW had geen specifieke wensen en daardoor was Chun vrij in het design’n van de BMW. Deze motor heeft Chun geproduceerd aan de hand van zijn favoriete candy bar; Snickers. En dat mogen custom builders wel vaker doen. Met een custom aliminium brandstof tank, LED verlichting aan de achterzijde, twee H3 mistlampen aan de voorkant, een prachtige high rise stuur en een paar Pirelli Scorpion Rally banden voor meer grip laat Chun zien dat hij oog voor detail heeft.

Het eindresultaat mag er zeker zijn, check hier de foto’s van Taiwan’s snelste Snickers:

BMW R Ninet-bruine motor-zwarte motor-snelheid-custom-onehandmade-MAN MAN BMW R Ninet-bruine motor-zwarte motor-snelheid-custom-onehandmade-MAN MAN BMW R Ninet-bruine motor-zwarte motor-snelheid-custom-onehandmade-MAN MAN BMW R Ninet-bruine motor-zwarte motor-snelheid-custom-onehandmade-MAN MAN BMW R Ninet-bruine motor-zwarte motor-snelheid-custom-onehandmade-MAN MAN BMW R Ninet-bruine motor-zwarte motor-snelheid-custom-onehandmade-MAN MAN BMW R Ninet-bruine motor-zwarte motor-snelheid-custom-onehandmade-MAN MAN