De bierjongen is een origineel huwelijksidee

Dit koppel maakte namelijk gebruik van een bierjongen in plaats van het traditionele bloemenmeisje. Ideaal natuurlijk. Terwijl iedereen klaar zit tijdens de ceremonie in de zon, krijg je natuurlijk dorst. Wat kan er dan beter zijn om even een goudgele rakker naar binnen te gooien.

Hoewel… We zien hier toch ook wel potentie voor iets dat heel erg mis kan gaan. Een boze oom die er een paar teveel neemt en ook nog wat vodka uit zijn heupflesje neemt bijvoorbeeld. Maar goed, laten we daar maar niet vanuit gaan. Op de beelden ziet het er namelijk hartstikke leuk uit. De man doet het namelijk niet heel rustig en doordacht. Alsof het doodnormaal feestje zoals ieder andere is, gooit hij de biertjes in het rond. Tot grote hilariteit van alle genodigde gasten natuurlijk. Bekijk het hieronder zelf maar eens:

@dekempBest Beer Boy Ever #wedding #beerboy #NeverStopExploring #fyp #foryoupage #SipIntoSummer♬ original sound – Brendan

In de comments waren de mensen dan ook erg enthousiast over het idee van een bierjongen. “This is so fun and unique! I love the idea of a more casual and relaxed wedding, with some humour and beverages.” Iemand anders zei “I love that this wedding was exactly what you two wanted it to be. It’s awesome!”