Neem het leven niet te serieus

Het Nederlandse kledingmerk OppoSuits is voor de mannen die het leven met een korreltje zout nemen. Hun gedachtegoed luidt dan ook ‘het leven niet te serieus nemen’. Dit heeft geresulteerd in honderden eye-catching pakken, waarmee jij ongetwijfeld de aandacht zal trekken. Nu komt het merk met een exclusieve blazercollectie: OppoSuits Deluxe. Een collectie voor mannen die niet bang zijn zich te onderscheiden.

blazers feestdagen kerst mannen MAN MAN

Het is een collectie bestaande uit zeventien unieke items, welke jou garanderen van een stijlvolle en luchtige look. Alle blazers zijn ontwopen met dezelfde visie als de algemene OppoSuits collectie, maar op een subtielere en luxueuzere manier uitgewerkt.

Back to the 70’s

Ben jij een échte gentleman en wil je dit ook uitstralen tijdens de feestdagen? Dan is dit dé look voor jou. De velvet blazers onderscheiden jou van de menigte op een manier dat geen enkele andere stof kan. De blazers zijn perfect te rocken tijdens een kerstdiner met jouw familie of vriendengroep.

Blazers feestdagen kerst mannen MAN MAN

Aangezien deze blazers het meest geschikt zijn voor chiquere gelegenheden, dien jij de rest van je outfit hierop af te stellen. Draag onder je velvet jasje een kledingstuk die niet tenietdoet aan jouw nette look. Een fijne coltrui of het iconische witte overhemd zijn perfecte mogelijkheden voor deze look. Maak de look af met een donkere jeans of pantalon om de outfit in balans te houden.

blazers feestdagen kerst mannen MAN MAN

WINNER WINNER X-MAS DINNER

OppoSuits €125 Shop nu
blazers feestdagen kerst mannen MAN MAN

FELIZ

OppoSuits €135 Shop nu

Bij dit soort blazers wordt van je verwacht dat jij je écht als een gentleman gedraagt. Het is dan ook belangrijk dat jij de juiste etiquetten voor kerst in je oren hebt geknoopt. We hebben het hier niet over hoe je de tafel moet dekken, nee. We hebben het over je gedrag. Kerst staat in het teken van samen zijn, dus gedraag je dan ook zo.

Laat die smartphone even in je zak en voer gesprekken met je dierbaren. Waar velen slechts hun aandacht op één of twee mensen richten tijdens een diner, is het van belang om eens wat verder te kijken. Praat niet alleen met je broer en je neef over die ene legendarische avond. Ga ook eens naast je oma zitten en vraag haar een aantal leuke familieverhalen.

Take the Lead

Neem de leiding door te gaan voor een opvallend statement jasje. Deze Uniform Blazers hebben een militaire look die jouw outfit stukken mannelijker maakt. Ze zijn wat minder chique dan de velvet blazers, maar dat maakt ze zeker niet minder stijlvol. Integendeel.

Blazers feestdagen kerst mannen MAN MAN

Dat detail hoog in het vaandel staat bij OppoSuits, dat bewijst het donkerblauwe Captain jasje. Op het eerste oog lijkt het een ‘gewone’ donkerblauwe blazer met krijtstreep, maar dat is het zeker niet. Wanneer jij de streep van de jas onder de loep neemt, zal je zien dat het een speciale morsecode is – een geheime scheepsvaartcode. Ben jij klaar om de captain te zijn voor een avond?

Vanwege de relaxtere look zijn deze blazers goed te combineren met casual kledingstukken. Ga dan ook voor warme kleuren om het geheel af te maken, zoals een gebroken witte coltrui of een grijs overhemd.

Blazers feestdagen kerst mannen MAN MAN

MAY THE FOREST BE WITH YOU

OppoSuits €145 Shop nu
Blazers feestdagen kerst mannen MAN MAN

YO NO SOY MARINERO

OppoSuits €125 Shop nu

Met deze blazers straal je hoe dan ook power uit. Of je nou een huisfeestje hebt of een diner, je mag letterlijk de aandacht opeisen. Bereid een speech voor waarmee jij jouw vrienden lekker in het zonnetje zet (lees: waarmee jij jouw vrienden het leven zuur maakt). Kijk terug op het vorige jaar en haal jullie legendarische herinneringen naar boven.

The Classic Man

En hiermee doelen we niet op de humoristische ‘Johnny English’, niemand wil namelijk zo klungelig overkomen als de man achter Mister Bean. De English Vibe is een stijl voor de klassieke, stijlvolle man. Dit seizoen heeft het geruite patroon een heuse comeback gemaakt. Hoe deze stijl steeds vaker terug te zien is in overcoats en pantalons, moeten ook blazers eraan geloven.

blazers feestdagen kerst mannen MAN MAN

Geruite kledingstukken trekken hoe dan ook de aandacht. Het is dus belangrijk dat jij de rest van je outfit heel minimalistisch houdt. De kunst zit hem echter in het combineren van de gebruikte kleuren. Zoek een kleur in de ruit en pas jouw onderkleding daarop aan.

Blazers feestdagen kerst mannen MAN MAN

I NEED SPACE

OppoSuits €145 Shop nu
Blazers feestdagen kerst mannen MAN MAN

WARM WISHES

OppoSuits €135 Shop nu

Dus ben jij de man die altijd opvalt vanwege zijn gevoel voor stijl? Waag je dan eens aan een geruitjasje. Mocht jij toch écht in de kerststemming zijn. Ga dan voor een opvallende ruit. Steel die aandacht maar van de kerstboom dit jaar.

Summer Time

Ben jij in een tropisch land tijdens de feestdagen of vind jij dat de koude kerstdagen wel wat warmte kunnen gebruiken? Waag je dan eens aan een zomerse blazer in het najaar. Er is namelijk geen reden dat jij een zomers gekleurd jasje uitsluitend in de zomer kan dragen.

Blazers feestdagen kerst mannen MAN MAN

Deze blazers hebben een relaxte look, wat eenvoudig is te combineren met de rest van je outfit. Neem het hier niet zo nauw en draag ze met je alledaagse kledingstukken, zoals een basic T-shirt. De jasjes gaan goed samen met vrijwel al jouw jeans, chino’s en pantalons. Wees niet bang om hier je cleane sneakers onder de dragen. De tijd dat een blazer gedragen wordt met uitsluitend nette schoenen is allang voorbij.

Blazers feestdagen kerst mannen MAN MAN

BIRD IS THE WORD

OppoSuits €135 Shop nu
blazers feestdagen kerst mannen MAN MAN

ALOHA HOALOHA

OppoSuits €135 Shop nu

Dit is de look voor de sfeermaker van het gezelschap. Bedien jij de speakers gedurende de feestdagen? Laat Mariah Carey dan letterlijk een toontje lager zingen, zet die ‘All I want for christmas is you’ wat zachter dit jaar en knal de Macarena eens door de speakers.

Retro

Dit is de look waarmee jij deze feestdagen de David Bowie kan uithangen. De opvallende kleuren zorgen ervoor dat de mensen naar je om zullen kijken. Dit zijn de perfecte jasjes om een dansje te wagen op jouw favoriete hitjes. Zoals de man hemzelf in één van zijn favoriete nummers zingt: “Let’s Dance”.

blazers feestdagen kerst mannen MAN MAN

Ook deze blazers zorgen ervoor dat de ogen op jou gericht zijn. Rock de dierenprint om letterlijk het feestbeest van de groep te zijn of maak een knallende indruk met The Blizzle. Ook raden wij bij deze blazer aan om de rest van je outfit heel simpel te houden. Combineer het met een crew neck T-shirt, jouw favoriete jeans en een eenvoudig paar sneakers of derby’s.

Blazers feestdagen kerst mannen MAN MAN

PARTY TROOPER

OppoSuits €135 Shop nu
Blazers feestdagen kerst mannen MAN MAN

THE BLIZZLE

OppoSuits €125 Shop nu

Natuurlijk kan je het niet maken om stil te staan in een hoekje wanneer jij een uitgesproken blazer draagt. Dus gooi die voetjes van de vloer en maak indruk met jouw beste moves.

All eyes on you

Welke blazer jij ook kiest, met een item van de OppoSuits Deluxe collectie zullen de ogen op jou gericht zijn. Of jij nou met je familie of met je beste vrienden, het is tijd voor plezier gedurende de feestdagen.