PlayStation deals op Black Friday

Hoewel de Playstation 5 eraan zit te komen, zijn er genoeg PS4 deals. Wij maakten een selectie met de leukste PlayStation deals van Black Friday waar jij zeker veel plezier van gaat hebben. Wat is jouw favoriete game-deal?

PlayStation 4 + Gran Turismo GT Sport

Gran Turismo GT Sport is een racespel ontwikkeld door Polyphony voor de PlayStation 4 en werd uitgebracht in 2017. Het spel bevat verschillende onderdelen, zoals een rijschool om te leren racen in het spel, GT League om offline in vier verschillende klassen te racen, en dagelijks enkele verschillende online races. Als je dus Max Verstappen achterna wilt gaan, dan is dit een aanrader om mee te beginnen. De PlayStation 4 Slim 500GB bevat niet alleen de game. Naast Gran Turismo GT Sport krijg jij ook nog een 2 Wireless Dualshock 4 V2 Controllers. Deze PlayStation deal is verkrijgbaar voor 239,- euro.

PlayStation 4 deals

Playstation 4 + Gran Turismo

Sony €239 Shop nu

PlayStation 4 + FIFA 20

Misschien wel een van de populairste games op dit moment. Afgelopen september kwam FIFA 20 uit, dus deze game is nog vers van de pers. Bij deze PlayStation + FIFA 20 deal krijg je maar liefst 1 TB opslaggeheugen en uiteraard ook 2 controllers. Deze bundel staat te koop voor 279,- euro.

PlayStation 4 deals

PlayStation 4 + FIFA 20

Sony €279 Shop nu

PlayStation 4 + Call of Duty

Mannen hebben toch altijd wel een oogje voor films of games waar actie of geweld in voorkomt. De PlayStation 4 met Call of Duty Modern Warfare is dan ook de perfecte game om hier je dagelijkse dosis aan geweld te verkrijgen. Met de Playstation Pro 1 TB gamestation, een controller en een game headset ben jij wel klaar voor de strijd. De Call of Duty: Modern Warfare is een first-person shooter ontwikkeld door Infinity Ward. Het spel wordt uitgegeven door Activision en is op 25 oktober 2019 uitgekomen voor onder andere de PlayStation 4. Dit is een van de nieuwste games en heeft een prijskaartje van 239,- euro.

ps4

PlayStation 4 COD: Modern Warfare

Sony €239 Shop nu

Op het gebied van gaming moet het nu wel goedkomen denken wij zo. Blijf wel scherp, want er komen zeker nog meer deals aan.