Billions

Billions draait om een langlopend kat en muis spel tussen de Hedgefund grootheid Bobby ‘Axe’ Axelrod (gespeeld door Damian Lewis) en U.S. Attorney Chuck Rhoades (gespeeld door Paul Giamatti). De twee gebruiken werkelijk ieder trucje dat ze kunnen bedenken om elkaar het leven zuur te maken. Tijdens deze confrontaties blijft geen enkele leugen of chantage bespaard. Het conflict loopt op momenten dan ook echt hoog op.

de première van Billions seizoen 3 staat eraan te komen MAN-MAN

Door de spanningen binnen de serie is het moeilijk om een kant te kiezen. Je hebt bij ieder van de twee hoofdpersonages het gevoel dat ze op bepaalde momenten ver over de schreef gaan. Het zorgt ervoor dat je telkens uitkijkt naar wie er als winnaar uit de strijd komt – iets wat telkens uitgesteld lijkt te worden. In de trailer van seizoen drie zien we al gauw dat Rhoades een gigantisch slag slaat in z’n strijd om Axelrod voorgoed de das om te doen. Of ’t hem ook werkelijk gaat lukken, dat is de vraag.

de première van Billions seizoen 3 staat eraan te komen MAN-MAN

Voor degenen die vol spanning uitkijken naar de aftrap van seizoen drie: 25 maart om 16.00u ’s middags gaat de serie in première op Showtime. Wij kijken er in ieder geval naar uit. Het belooft weer een enorm spannend seizoen te worden.