De glansrijke carrière van Nicole Scherzinger

Nicole Scherzinger (46) brak als zangeres door met hits als Don’t Cha en Buttons als onderdeel van de Pussycat Dolls. Naast haar muzikale carrière heeft Nicole Scherzinger ook naam gemaakt als een veelgevraagd jurylid in televisieprogramma’s zoals The X Factor. Dit deed ze in zowel de Verenigde Staten als het Verenigd Koninkrijk, waar ze haar expertise deelde.

Haar veelzijdige talenten strekken zich uit tot acteren, waarbij ze rollen heeft gespeeld in musicals zoals Cats en op televisie in shows als I Can Do That. Nicole staat ook bekend om haar toewijding aan fitness en een gezonde levensstijl, wat blijkt uit haar regelmatige updates over training en welzijn op sociale media. Nicole Scherzinger heeft gisteren een fitte bikinifoto geplaatst op Instagram waar niet alleen wij, maar ook al haar volgers op Instagram versteld van staan.

Ze is nog altijd topfit, en laat dat ook graag zien op Instagram

Op Instagram deelde Nicole Scherzinger een reeks foto’s in bikini om haar 46e verjaardag te vieren. Haar afgetrainde lichaam en stralende glimlach laten zien hoeveel moeite ze doet voor een beeldschone uitstraling. De foto ging snel viraal onder haar fans en volgers en dat is meer dan terecht.

Nicole deelt regelmatig inzichten over haar trainingsregime en voeding, waardoor ze een echt rolmodel is voor haar fans. Het is niet alleen de fysieke fitheid die indruk maakt, maar ook de empowerment die ze uitstraalt. Haar bikinifoto laat zien hoe ongelofelijk fit ze nog is en schudt haar nieuwe en oude fans in ieder geval op.

Bekijk hieronder de foto’s van het Instagram-account van Nicole Scherzinger: