Be The Next Beer

De mannen van Two Chefs Brewing hebben een toffe wedstrijd gelanceerd waarbij hun nieuwste biertje vernoemd wordt naar de vetste bijnaam van een fan.

“Elke held of heldin verdient eigenlijk zijn of haar eigen biertje”

Als je al bekend bent met de huidige biertjes van dit biermerk, dan zijn de opvallende namen je heus wel opgevallen. Namen als Funky Falcon en White Mamba zijn niet bepaald mainstream. Ook zijn er in het verleden al biertjes vernoemd naar echte personen. Zo is er de Tropical Ralphie, welke vernoemd is naar de eerste, nogal tropische werknemer genaamd Ralph. Momenteel heeft Two Chefs Brewing maar liefst vier biertjes die naar personen zijn vernoemd, en jij krijgt de kans om de volgende te zijn. Om hun vijfjarig bestaan te vieren willen zij hun nieuwste biertje naar een fan benoemen. Dus misschien staat jouw bijnaam binnenkort wel op zo’n lekkere goudgele rakker.

be the next beer MAN MAN

Via de website van Two Chefs Brewing kan jij je (indien je 18 jaar of ouder bent) opgeven voor deze wedstrijd. Vul daar je legendarische bijnaam in en het verhaal ervan en wie weet heb jij binnenkort je eigen biertje. Het brouwproces gaan ze pas beginnen nadat de winnaar bekend is, want deze willen zij er veel bij betrekken. De actie loopt tot en met 10 augustus. Succes!