Een gentlemen club (met iets meer klasse dan een stripclub) is van alle tijden. Het concept bestaat al jarenlang en al even zo lang vinden wij mannen het leuk om er af en toe eens binnen te lopen. Onze honger naar vrouwelijk schoon wordt op goede wijze gestild in een dergelijke club. Het bezoeken van een dergelijke club wordt ook vaak als afsluiter van een vrijgezellenfeest gebruikt.

Allemaal leuk en aardig natuurlijk, maar het zou zonde zijn als je volledig opgewonden (als een klein kind, niet anders interpreteren) naar de club gaat en het blijkt tegen te vallen. Dat gun je zelfs je ergste mannelijke vijand niet. Daarom hebben wij een aantal echte toppers op een rijtje gezet. Het kan verkeren dat je het vliegtuig moet pakken, of een lange autorit voor de boeg hebt, maar dit zijn ‘Europe’s Finest’ op het gebied van mannenvertier en vrouwenplezier.

1. Le Crazy Horse – Parijs

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: in de stad van de liefde is niet alleen voor vrouwen wat wils. Hoe romantisch de stad ook mag zijn, het mannelijk vertier wordt niet onder stoelen of banken gestoken. Het is alsof Parijs weet dat het z’n naam voor zowel vrouwen als mannen eer aan moet doen, want Le Crazy Horse is een absolute topclub.

Het Moulin Rouge-achtige spektakel in de club kent in de hoofdrol een aantal schaars geklede dames. Deze wulpse vrouwen zullen jou en je vrienden al zwierend en zwaaiend met hun benen naar grote hoogtes brengen (ironisch genoeg doen ze dat met sterretjes op hun pakje). Een cabaret van zeer hoog niveau met klasse in een sexy jasje.

Foto via: Le Crazy Horse
Foto via: Le Crazy Horse

2. Madame Amour – Kopenhagen

Madame Amour is de luxueuze gentlemen club in Kopenhagen die je absoluut niet mag missen. De club heeft een extravagante inrichting, maar kent een zeer discrete en nette handelswijze. Er werken meer dan 20 dames die jouw avond tot een vergetelijke maken en mocht je de behoefte voelen, dan zijn er ook meerdere comfortabele privé ruimtes ingericht. De club is bekend met vrijgezellenfeesten en doet haar best om ieder’s eerste ervaring tot een geweldig moment te maken. Zeker een aanrader dus.

Foto via: Madam Amour
Foto via: Madam Amour

3. Angels Lap Dancing Club – Dublin

Deze club in hartje Ierland is zeker een kijkje waard. Op het eerste gezicht lijkt het geen enorm spektakelstuk, maar de club kent een geweldig leuk beleid wat betreft hun dames. Het zijn allemaal Angels totdat je je begeeft naar het vip-gedeelte van de club. In de club’s eigen woorden: Just wait and see which angel is really true to her Halo. Een avondje spanning en sensatie is hier dus zeker gegarandeerd.

Foto via: Angels
Foto via: Angels

4. Exzess – Wenen

Mocht je toevallig in Wenen rondstruinen, vraag dan even aan de taxichauffeur of hij je naar Exzess kan brengen. Deze club kent heel veel verschillende facetten wat betreft inrichting en amusement. Er zijn natuurlijk non-stop wulpse, goed dansende dames aanwezig. Echter, de club heeft ook livemuziek en tevens passen ze de aankleding en kleding van hun dames aan op bepaalde thema’s. Een heel gevarieerd aanbod in het plezier dus.

Foto via: Exzess
Foto via: Exzess

5. Alcatraz – Helsinki

Last but not least, een club in het koude Finland. Deze club doet vermoeden aan een gevangenis, maar niets is minder waar. Je zal weliswaar gevangen worden door de schoonheid van de dames, maar verder is het een grote vriendelijke bedoeling. De club bestaat inmiddels 20 jaar en kent een hele luxe, comfortabele inrichting.

Foto via: Alcatraz
Foto via: Alcatraz

Met deze vijf potentiële bezoekjes in je achterhoofd kun je rustig eens een vrijgezellenfeest organiseren, of gewoon een toffe avond verzorgen voor een verjaardag in je vriendengroep. Mocht je de stripclub niet aandurven of een boze vriendin op de bank hebben, dan zijn dit de beste alternatieven voor een geschikt vrijgezellenfeest.