Het idee achter de fotoshoot waarin Bella en Gigi Hadid ‘volledig’ uit de kleren gaan

Adam en Eva, maar dan anders. En eerlijk, de peperdure tasjes van Bella en Gigi Hadid zullen een worst zijn. Een appeltje voor de dorst? Het verboden fruit oogde zelden zo smakelijk!

 

Slimme marketing of provocatie?

De weelderige haren van de zussen houden het nog enigszins classy – al laten de daaronder verhulde rondingen nogal weinig aan de verbeelding over. Een paar sieraden aan de buitenste hand op de foto moet tenslotte de aandacht richten naar de sieraad-achtige afwerking van de tasjes waar het merk om bekendstaat.

Fotoshoot van Bella en Gigi valt niet bij iedereen is smaak

Intussen is de provocatieve fotoshoot niet onopgemerkt gebleven. Uiteraard doet Donatelle Versace, erfgename van het mode-imperium en ontwerpster, daar een Instagram-post over (deze hierboven). ‘Mijn Versace Godinnen’, leest de tekst.

Niet alles wat hiermee is losgemaakt, klinkt positief. Slangenleer ligt nog ongetwijfeld gevoelig namelijk – ook al zal dit het reptielenbrein van dit exemplaar daar weinig van registreren, voelen of onthouden. En tenslotte nog het tegengas uit de gelovige hoek over deze ‘verafgoding’ van het origineel.

Wie de moeder van deze twee topmodellen Bella en Gigi is? Een Nederlandse dame. De appel valt niet ver van de boom wat schoon betreft. Bekijk de moeder van Bella en Gigi Hadid en oordeel zelf maar.