Een goed glas speciaalbier, gaat er altijd in. Mits je het juiste biertje vindt natuurlijk. Speciaalbier wordt steeds populairder en met de groei van die trend komen er ook steeds meer verschillende soorten op de markt, zoveel dat je bijna niet meer weet welke je moet pakken en wat jij lekker vindt. Daarom is er nu Beer in a Box, om het jou allemaal net wat makkelijker te maken.

Beer in a Box

Beer in a Box is een bierspecialist die jou elke twee maanden voorziet van een volledig nieuwe box met exclusieve speciaalbieren. Om de twee maanden word je verrast met een box vol nieuwe, onbekende en unieke speciaalbieren. Op deze manier kun jij als echte bierkenner alle speciaalbieren proeven. Naast het bier wordt er ook een beschrijving van het bier en de brouwer geleverd. Deze worden ook nog eens aangevuld met recepten.

beer in a box man man

Smaakprofiel

Hoe werkt dat dan? Voordat je het abonnement afsluit, maak je eerst een smaakprofiel middels het invullen van verschillende vragen over jouw bier voorkeuren. Hier komt een smaakprofiel uit en op basis van dat profiel wordt er een box voor jou samengesteld. Dit is het eerste smaakprofiel speciaal voor bier. Bovendien is het profiel zelf-lerend, door slim gebruik te maken van de data groeit het profiel mee met de bierdrinker.

Op deze manier kan iedereen starten met speciaalbier dat bij hem past. Wanneer de box eenmaal is geleverd, wordt er gevraagd wat je van de bieren vond. Dit wordt weer verwerkt in het smaakprofiel. De boxen zijn te verkrijgen in 6×1, 6×2 of 12×1 formaat. Naast de abonnementsvorm, kun je de boxen ook los bestellen mocht één keer in de twee maanden niet voldoende zijn.

beer in a box man man

Voor meer informatie over de Beer in a Box, kun je hun site checken.