Bar Bistro Le Garage

Parijs staat bekend als de stad van de liefde, maar ook zeker om zijn goede Bar Bistro’s. Deze stad is een inspiratiebron geweest om het Bar Bistro concept in Nederland aan de man te brengen. Met mooie wijnen en goede gerechten voor een eerlijke prijs wordt het een heerlijk concept. In 1990 ontwierp architect Cees van Dam de Bar Bistro en bijna 30 jaar later kreeg hij ook de taak om de re-styling op zich te nemen. Op 8 oktober opende Bar Bistro Le Garage niet alleen opnieuw haar deuren, maar ook de ogen van veel bezoekers. Met de nieuwe uitstraling wordt het ‘huiskamergevoel’ tot een nieuw level gebracht.

Le Garage

Le Garage in een nieuw jasje

De make-over was geen makkie. Zo is er een nieuwe bar met hogere zitjes, zijn de toiletten vernieuwd en heeft de zaak een nieuwe huisstijl. De kenmerkende rode banken, waar beroemde gasten als Harry Mulisch, Cees Nooteboom, Mick Jagger en Joan Collins zaten, zijn intact gebleven. Toch is het hier niet bij gebleven. Ook om je heen, aan de muren is genoeg te beleven. Originele werken van vaste Le Garage-gasten, zoals fotograaf Erwin Olaf en Herman Brood hangen naast kunst van grootheden als Salvador Dalí, Picasso en Warhol. Voor de kunstliefhebber is dit dus een plek om je vingers bij af te likken en dan hebben we het nog niet eens over het menu gehad.

Le Garage Le Garage

Menu en Champagne

Le Garage wil toonaangevend zijn en Nederland de kwaliteit van een goede Bar Bistro bieden. Dit doen zij door lekkere wijnen en goede gerechten te serveren en dat voor een eerlijke prijs. Op de menukaart staan allerlei vissen, vlees- en vegetarische gerechten zoals een steak tartare, een tonijnpizza of een malse biefstuk. Omdat een lekker gevuld glas naast je gerecht toch ook wel belangrijk is, heeft Le Garage naast en grote selectie een rode en witte wijnen, een samenwerking met ‘Champagnehuis Ruinart’ om hun heerlijke champagne te serveren. Dus, heerlijk eten en drinken in een feestelijke sfeer, wat wil je nog meer? Van maandag tot en met zaterdag zijn de deuren van 18:00 tot 23:00 geopend voor het diner en van maandag tot en met vrijdag tussen 12:00 en 15:00 uur voor de lunch. Met de feestdagen in het vooruitzicht is Le Garage een goede keuze om eens even langs te gaan.