Muziek als essentieel aspect van je omgeving

Muziek is wat ons betreft een essentieel aspect in het dagelijks leven. Het reflecteert je gevoel, brengt een boodschap over en bovendien ondersteunt het op een heerlijke wijze je relax-moment. Want eerlijk is eerlijk, ontspannen doe je vele malen beter met een lekker plaatje op de achtergrond. Het enige wat daar voor nodig is, is een fijne afspeellijst en een goede speaker. Liefst eentje die draadloos is en tegelijkertijd goed geluid produceert. Daarnaast is het een mooie bijkomstigheid als de geluidsbron tevens een subtiele toevoeging is aan het interieur.

Bang & Olufsen Beoplay M3 speaker MAN-MAN

Stijlvol muzikaal

Bang & Olufsen is een van de weinige merken die ons aan een heel stijlvol interieur helpen door hun speakers zodanig te ontwerpen dat het daadwerkelijk sfeervolle items zijn. We maken dit maal kennis met de B&O Beoplay M3: een stijlvolle speaker die geheel volgens de visie van B&O is ontworpen. De speaker is onderdeel van het interieur en daardoor niet storend en niet enkel een geluidsbron.

Het ontwerp is dusdanig verfijnd – mede door de mogelijkheid er verschillende hoezen omheen te doen – dat de speaker in ieder interieur tot z’n recht komt. De geluidskwaliteit is zoals we die mogen verwachten van een B&O speaker: warm en helder. Het is de nieuwste telg in hun draadloze compacte speaker-serie en is net als andere speakers in deze serie geschikt voor multiroom gebruik. Zo kun je indien aanwezig, meerdere B&O speakers gelijktijdige aansturen en een zee van geluid creëeren.

Bang & Olufsen Beoplay M3 speaker MAN-MAN

Deze nieuwe draadloze speaker wordt geïntroduceerd in twee kleuren: Natural en Black. Later beloven ze ons seizoenskleuren, dus ga er van uit dat er uiteindelijk voor ieder wat wils zal zijn binnen het kleurenpallet. Tevens kun je de speaker aanpassen met covers van wol of aluminium. Vooralsnog is de Beoplay M3 geschikt voor Chromecast Built-in, Beolink Multiroom, Apple AirPlay en QPlay 2.0. Vanaf 2018 zal deze B&O Beoplay M3 ook ondersteuning bieden aan Apple Airplay 2.0, dus mocht je Apple-minded zijn: niet getreurd.

Vanaf vandaag is de speaker verkrijgbaar voor een prijs van €299. De muurbeugel om de speaker te bevestigen zal €49 kosten en de wollen cover (gemaakt door het Deense Kvadrat) koop je voor €59. Mocht je kiezen voor de aluminium cover, dan betaal je €79. Er zijn dus genoeg opties om jouw Beoplay M3 te customizen en te optimaliseren voor je interieur.