Avicii True Stories

Tim Bergling, zoals de Zweedse DJ officieel heet, behoorde tot de absolute wereldtop voordat hij stopte met zijn optredens. Met zijn nummers als Levels, Wake Me Up en Without You heeft hij grote faam verkregen maar dit eiste uiteindelijk ook zijn tol. De docu gaat over het leven van een DJ en laat zien wat voor zware wereld het kan zijn. Fysiek is het ontzettend zwaar en mentaal mogelijk nog wel zwaarder. Dit brak de DJ tenslotte dan ook op, waarna hij werd opgenomen in een ziekenhuis.

 

Avicii True Stories is te zien vanaf 31 maart. Dat betekent dat we nog maar een aantal dagen hoeven te wachten voordat we het verhaal vol vreugde en drama kunnen bekijken. Wat voor velen van ons een droombaan lijkt, heeft dan toch een keerzijde. De documentaire eindigde in de bioscoopzalen met een 20 minuten durende compilatie van de grootste hits van Avicii. Het is nog maar de vraag of dit ook te zien zal zijn wanneer het over enkele dagen op Netflix zal verschijnen.

Wij mannen staan niet altijd te springen om een documentaire. Toch lijkt dit de moeite waard te zijn als je het nog niet hebt gezien. Wil je hiernaast ook nog lachen? Dan moet je de nieuwste trailer van Deadpool 2 zeker kijken.